Kuva: AOP

The Fifty Shades Of Grey -ohjaajalla, 49, nuori aviomies - ikäeroa 23 vuotta

22.04.2016 19:15 - Pauliina Jokinen

Ohjaaja Sam Taylor-Johnson ja näyttelijä Aaron Taylor-Johnson ovat kahden lapsen vanhempia.

Ohjaaja Sam Taylor-Johnson, 49, ja hänen miehensä, näyttelijä Aaron Taylor-Johnson, 25, ovat monessakin mittakaavassa poikkeuksellinen pari.

Pariskunta näyttäytyi yhdessä torstaina Taxi Driver -elokuvan ensi-illassa.

Fifty Shades of Grey -elokuvan ohjanneella Samilla ja brittinäyttelijä Aaronilla on peräti 23 vuotta ikäeroa. Kaksikko tapasi Nowhere Boy -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Sam ohjasi elokuvan, jossa tuolloin vasta 18-vuotias Aaron näytteli. Sam oli tuolloin 42-vuotias.

Kaksiko rakastui ja perusti nopeassa tahdissa perheen. Heillä onkin viisi- ja neljävuotiaat lapset. Pariskunta avioitui vuonna 2012.

Torstaina pariskunta näytti onnelliselta. Kukalliseen mekkoon pukeutunut Sam saapui tilaisuuteen lähes ilman meikkiä ja esitteli lyhyessä mekossa upeita sääriään.

Aaron puolestaan oli valinnut jalkaansa valkoisen tennarit. Mies kertoi Time-lehdelle antamassaan haastattelussa aiemmin, ettei hän edes huomaa pariskunnan suurta ikäeroa.

- Minua kutsutaan Benjamin Buttoniksi - ihmiset ajattelevat minun olevan vanha sielu ja hän on nuori sielu, näyttelijä kuvaili.

(kuva: AOP)

Lue myös: Ulkonäköpaineet eivät kuulu parisuhteeseen - sorrutko sinä aiheettomaan kritiikkiin?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat