Kuva: Senja Rapila

Elastinen hehkuttaa suomalaislaulajaa: Hän on suuri megastara maailmalla!

25.04.2016 14:15 - Senni Loikala

Räppäri arvostaa Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haberin heittäytymiskykyä.

Elastinen feat. -ohjelman kahdeksannessa jaksossa vieraana nähdään Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja-kitaristi Samu Haber, 40. Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 35, kertoo Novan Aamussa, että osallistuminen ohjelmaan oli kaikista vieraista suurin haaste kenties juuri Haberille.

- Samuhan on tehnyt uransa englanniksi ja ainoa kauden artisti, jonka haastan isosti pois mukavuusalueeltaan. Se paljastui nappiosumaksi. Minulla aivoissa nyrjähtää, kun Samu laulaa ja yhtäkkiä hän laulaakin suomeksi. Siinä on jotain taianomaista, Elastinen kuvailee.

Räppäri väittää, etteivät monet suomalaiset ole tietoisia siitä, kuinka hyvin Haber menestyy muualla Euroopassa.

- Se on ihan hurjaa. Äskettäin he täyttivät siellä sisästadioneita ja jättiläismäisiä 30 000 ihmisen halleja. Ihan käsittämätön juttu, ja minulla on tarkoitus mennä sinne katsomaan meininkiä, Elastinen sanoo.

- Täältä käsin kaikki eivät välttämättä tiedä, ettei Samu pysty kulkemaan rauhassa lentokentillä Saksassa. Hän on megastara siellä.

Elastinen kertoo, ettei hän tuntenut Haberia hyvin entuudestaan ennen ohjelman kuvauksia. He kuitenkin löysivät nopeasti yhteisen sävelen.

- Joidenkin tyyppien kanssa vaan klikkaa. Me ollaan samanlaisia huumorijätkiä ja pidettiin vaan hauskaa. Hän on kyllä luova nero!

Elastinen feat. -ohjelma tulee perjantaisin MTV3:lta klo 20.05.

Lippuja ELASTINEN FEAT. -konserttiin pääset ostamaan täältä.

Lue myös: Elastinen kesäheilasta: Hyvät asiat tulee eteen silloin, kun vähiten odottaa

Kilpailut

Uusimmat