Kuva: Pauliina Jokinen

Uudet Hottikset julkistettiin - Bile-Dani mukana jälleen!

06.06.2016 16:46 - Rea Tallgren

Hottiksissa nähdään tällä kertaa myös dj Amanda Harkimo.

Hottikset ovat sinkkuja, jotka kokevat olevansa liian hyvännäköisiä ja täydellisiä löytääkseen rakkauden. Tällä kertaa sarjan sinkut laitetaan asumaan kesäksi kimppakämppään.

Mukana uudella kaudella ovat dj Amanda Harkimo, Jaakko, jota kutsutaan pihtari-Jaakoksi, 21-vuotias papintytär Ada, sairaanhoitajaopiskelija Ville, 22, rempseä oululainen Julia, 20, sekä aiemmilta kausilta tutut Juha ja Daniel ”Bile-Dani”

Tutustu uusiin Hottiksiin alta: 

Amanda:

Amanda on 25-vuotias kaunotar, joka on herättänyt huomiota muun muassa voittamalla Viidakon tähtöset -kilvan. Viime syksynä Amanda oli mukana Ruotsin Paratiisihotellissa, jossa kaunottaren ahkerat petipuuhat päätyivät uutisiin. Amanda tunnetaan myös nimekkäästä suvustaan. Hänen setänsä on kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo.

(kuva: Nelonen)

Jaakko:

25-vuotias Jaakko vie tämän sänkyyn, mutta pistää jarrut pohjaan siinä vaiheessa kun housut pitäisi riisua pois. Hän onkin saanut kavereiltaan lempinimen Pihtari-Jaakko. Jaakon mukaan "p*llua saa aina", joten naisen voi helposti viedä baarista kotiin ja antaa ymmärtää, mutta hetken tullen Jaakko kääntääkin vain kylkeä ja alkaa nukkua.

(kuva: Nelonen)

Juha:

29-vuotias Juha on tuttu myös Hottisten ensimmäiseltä kaudelta, jossa hän ihastutti sanavalmiudellaan ja rempseällä asenteellaan. Tämä mies ei jää sanattomaksi! Juha arvostaa miehessä itsevarmuutta ja paksua lompakkoa. Juha nauttii hemmottelusta, joten tie Juhan sydämeen käy pienten lahjojen kautta. 

(kuva: Nelonen)

Julia:

Juhlia on 20-vuotias rempseä oululainen, joka valmistuu pian ensihoitajaksi. Sanavalmis Julia arvelee suorapuheisuutensa tuottavan jonkin verran ongelmia kimppakämpässä.  Bilettämisestä tykkäävästä Juliasta liikkuu naisen itsensä mukaan runsaasti perättömiä huhuja Oulussa. "Jotkut väittävät, että olisin ottanut erään ravintolan portsarilta suihin päästäkseni sisään", Julia päivittelee. 

(kuva: Nelonen)

Ada:

21-vuotias Ada on papintytär Jyväskylästä. Nuori nainen kuvailee olevansa toisinaan hieman blondi, eikä esimerkiksi hiljattain ollut varma, ovatko dinosaurukset taruolentoja. Ada on viihtynyt pitkään sinkkuna ja nyt vaaleaverikkö haaveileekin ensimmäisistä oikeista treffeistä. Sellaisilla hän ei nimittäin vielä ole koskaan ollut.

(kuva: Nelonen)

Ville:

Ville on 22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Turusta. Hän halusi lähteä mukaan Hottiksiin, koska haluaa hyvän syyn kutsua itseään hottikseksi. Ville kuvailee itseään: "Monesti siitä on ollut ongelmiakin kun on niin ulospäin suuntautunut, että naiset ihastuu niin helposti, ja pitää toppuutella, että älkää, älkää".

(kuva: Nelonen)

Bile-Dani:

Tämä mies tuli tutuksi viime kauden Hottiksista. Porvoosta äskettäin Lahteen muuttanut itsetietoinen Dani tietää mitä naiselta haluaa, eikä pelkää sanoa sitä ääneen.  "Nainen ei saa olla läski, eikä liian fiksu, koska liian fiksut on tylsii. Ei saa vaan istuu himassa ja rapsuttaa kissaa. Sitä yhtä mirriä saa toki rapsuttaa, mutta vaan mun seurassa". 

(kuva: Nelonen)

Kerroimme aiemmin Bile-Danin lähteneen mukaan myös musiikkibisnekseen. Kuuntele miehen ensimmäinen single tästä

Kilpailut

Uusimmat