Kuva: Mikko Räsänen

Juontaja Jenni Haapalan naku-uintikuvasta tuli hitti: Tutuilta on tullut kuittia!

14.06.2016 09:15 - Emmi Moilanen

KISS-radiokanavan juontaja julkaisi sunnuntaina Instagramissa kuvan, joka huomioitiin niin sosialisessa mediassa kuin iltapäivälehdissäkin.

Uutisoimme maanantaina KISS-radiokanavan juontajan Jenni Haapalan, 25, sunnuntaina julkaisemasta Instagram-kuvasta, jossa nainen on naku-uinnilla ystävänsä kanssa. Kesäinen kuva herätti huomiota iltapäivälehdissä sekä sosiaalisessa mediassa, ja juontaja onkin hämmentynyt siitä, kuinka kuva lähti leviämään internetissä.

- Ei käynyt mielessäkään, että se menisi iltapäivälehtiin, Jenni hämmästelee.

Ennen kuvan lataamista juontaja kertoo katsoneensa tarkkaan, ettei kuvassa ole ”mitään kriittisiä kohtia” nähtävissä, mutta ei varsinaisesti epäröinyt kuvan julkaisemista sosiaaliseen mediaan. Myös Jennin läheiset ovat havainneet kuvan saaman laajan huomion.

- Tutut ovat kyselleet, että oletko huomannut sinusta kirjoitetut jutut, Jenni kertoo.

Sosiaalisessa mediassa saadut kommentit ovat kuitenkin pysyneet asiallisina ja naku-uintikuvasta on käyty keskustelua myös perheen kanssa.

- Äiti kommentoi, että ihan kaunishan se on, mutta ohjeisti, että tulevaisuudessa täytyy olla tarkkana. Kuvat kun saattavat näköjään helposti lähteä leviämään. Vitsiä heitti, Jenni kommentoi äitinsä reaktiota.

Juontaja kertoo, että kuvan myötä selkeä piikki Instagram-seuraajien määrässä on ollut havaittavissa.

- Se on niin kiva kuva, että melkein harmittaa, että ollaan alasti siinä, Jenni toteaa.

Naku-uinti kesäloman päättymisen kunniaksi

Jenni kertoo Voice.fi-sivustolle, että runsaasti huomiota herättänyt kuva on otettu Sastamalan Ellilässä, varhain aamulla, koko yön kestäneen saunomisen ja uintihetkien jälkeen.

- Kesälomani päättyi juuri ja samalla kävin talviturkin heittämässä. Vesi ei ollut yhtään kylmää ja piti heti toisenkin kerran hypätä. Jos ei ole talviturkkia vielä heittänyt, niin suosittelen. Virkisti, Jenni naurahtaa.

Kuuntele Jenni Haapalaa Kissillä arkisin kello 9-12.

Haapala valittiin aiemmin Voice.fi-sivuston Kuukauden daamiksi. Lue haastattelu täältä!

Kilpailut

Uusimmat