Kuva: AOP

Ex-mies avautuu: "Whitney Houston tutustutti minut koviin huumeisiin"

16.06.2016 14:45 - Senja Rapila

Muusikko Bobby Brown on kokenut viimeisten neljän vuoden aikana paljon, kun hänen entinen vaimonsa ja ainoa tyttärensä menehtyivät.

Yhdysvaltalainen R&B-laulaja Bobby Brown, 47, on kertonut viimeisimmässä haastattelussaan, että edesmennyt laulajalegenda Whitney Houston tutustutti hänet kovien päihteiden maailmaan.

- Käytimme huumeita yhdessä. Häntä ei voinut tutustuttaa mihinkään, hän tiesi jo kaiken huumeista, Brown kertoi yhdysvaltalaisen televisiopersoona Steve Harveyn haastattelussa.

- Jos sinulla on paljon rahaa, on niin paljon asioita mitä voit tehdä ja huumeet tulevat luoksesi. Joko sorrut niihin tai et sorru. Valitettavasti me molemmat sorruimme niihin.

Brown oli naimisissa Houstonin kanssa vuosina 1992-2007. Houston kuoli vuonna 2012 48-vuotiaana kokaiinin aiheuttamaan sydänkohtaukseen. Hänet löydettiin kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta.

Kolme vuotta myöhemmin pariskunnan ainoa lapsi Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana asuntonsa kylpyammeesta. Hän menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Lähde: Female First

Lue myös: Uutta tietoa Whitney Houstonista: Pelasti tyttärensä hukkumiselta vain päivä ennen kuolemaansa

Lue myös: Whitney Houstonin tyttären liikuttava haastattelu saa kyyneleet silmiin

Kilpailut

Uusimmat