Aki Linnanahde haastettiin naisten bootyshake-tunnille - hulvaton video julkaistiin

23.06.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Radio Novan Aamun juontaja Aki Linnanahde pisti pyllyn pyörimään ja hien virtaamaan.

Radio Novan Aamun juontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka lupasivat, että kun aamuohjelman Facebook-sivulla tulee 10 000 tykkääjää täyteen, jompikumpi juontajista astuu kunnolla mukavuusalueensa ulkopuolelle. Ohjelman Facebook-seuraajat ja kuuntelijat saivat äänestää, lähetettäisiinkö Minna selostamaan HJK:n jalkapallopeliä vai menisikö Aki bootyshake-tunnille. Lopulta ihmisillä oli enemmän kiinnostusta nähdä, miten Aki selviäisi kunnon twerkkaussessiosta.

Haaste toteutettiin keskiviikkona, kun Aki meni Anna Englundin ohjaamalle 50 minuutin bootyshake-tunnille. Miehen ennakko-odotukset oman suoriutumisen suhteen eivät olleet korkealla, sillä miehen omien sanojen mukaan hänellä ei ole pakaralihaksia eikä lantiokaan ole kovin liikkuvaista sorttia. Englundin mukaan bootyshake-tunneilla harvemmin nähdään miehiä, ja Aki olikin ainoa miespuolinen pepunpyörittäjä tunnilla.

Ohjaaja yllättyi

Lopulta mies selviytyi kunnialla fyysisesti rankan tunnin loppuun asti. Tunti sai kunnolla hien pintaan.

- Olen aina tiennyt, että ryhmäliikuntatunneilla käyvät naiset ovat paljon kovempikuntoisia kuin monet äijät tuolla, Aki myönsi tunnin lopussa.

Bootyshaken ohjaaja antoi Akille vilpittömät kehut.

- Olen tosi yllättynyt. Se oikeasti näytti hyvältä. Ajattelin, että takapuolessasi ei olisi mitään liikettä, mutta sehän liikkui, Englund kehaisi.

Katso yltä video tunnilta, niin näet omin silmin, miten Aki laittoi pepun pyörimään.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka
Radio Novan Aamussa
Arkisin klo 06-10
Tykkää Radio Novan Aamusta Facebookissa täältä

Kilpailut

Uusimmat