Kuva: Instagram

Nanna Karalahti avautui vauva-arjestaan: "Oravanpyörä on valmis"

27.06.2016 17:45 - Pauliina Jokinen

Pieni Jax-poika heräilee öisin tunnin välein.

Fitness-tähti Nanna Karalahden, 28, ja jääkiekkoilija Jere Karalahden, 41, perheessä on eletty pian kahden kuukauden ajan erilaista arkea. Perheen pieni Jax-poika syntyi toukokuussa ja on muuttanut vanhempiensa elämän täysin.

Nanna Karalahti kertoi blogissaan, ettei kaikki ole mennyt, kuten hän etukäteen ajatteli.

"Pienen vauvan kanssa arki on muuttunut täysin. Kuvittelin, että kun vauva nukkuu (ja ylipäätään että hän nukkuu paljon) pystyn tekemään töitä, huolehtimaan kodista, ylläpitämään parisuhdetta ja tehdä vaikka mitä. Jax nukkuu joko sylissäni tai minun työntäessä vaunuja. Tänä aikana ei tehdä mitään noista asioista, joita luettelin", toimelias Nanna kertoo muutoksesta.

Terveellisistä elämäntavoista nauttiva Nanna on vauvahuumassa lipsunut silloin tällöin herkuttelemaan ja tuntenut sen olossaan nopeasti. Nanna kertookin jääneensä hetkeksi koukkuun sokerisiin ristiäisherkkuihin.

"Väsymys on niin hyvä ja sallittu syy tehdä asioita ”väärin” tai jättää asioita tekemättä", Nanna kirjoittaa.

Hän kertoo sokerin kuitenkin väsyttävän ja houkuttelevan useammin äidin sohvan pohjalle.

"Vauva-arjessa tämän kaltainen ”oravanpyörä” on valmis", Nanna tietää.

Tunnin välein öisin heräilevä Jax-poika on vienyt äitinsä voimia, mutta Nanna on kerännyt niitä takaisin huolehtimalla omasta hyvinvoinnistaan. Herkuttelun jälkeen tuore äiti palasi jälleen kasviksien, marjojen ja salaattien pariin. Lisäksi arkeen kuuluu kävelylenkkejä ja hikisiä HIIT-treenejä kuntopyörällä.

"Tärkeää on saada myös omaa aikaa ja rentoutumista. Treenit teen vauvan ollessa vieressä tai aamuisin poljen pyörää sisällä heti heräämisen jälkeen n. 7.00. Paras tapa itselleni rentoutumiseen on sauna, kylpy tai jokin ihana rauhoittava hieronta", Nannan muistuttaa.

Lue myös: Nanna ja Jere Karalahden pojalle erikoinen nimi - oletko kuullut koskaan aiemmin?

Kilpailut

Uusimmat