Kuva: Splash

Laulajatähti kohautti kommentillaan Istanbulin iskuista - menikö hyvän maun raja rikki?

29.06.2016 17:00 - Iiro Myllymäki

Cher halusi tehostaa twiittiään emojeilla, mutta monien mielestä valinnat eivät menneet aivan nappiin.

Laulajalegenda Cher, 70, reagoi tänään monien muiden julkkisten tapaan Istanbulissa tiistai-iltana tapahtuneisiin terrori-iskuihin. Muun muassa Believe-hitistä tunnettu nainen kirjoitti twiittiinsä, että ”me kaikki rukoilemme Turkin lentokentän viattomien ihmisten puolesta”.

Laulaja on saanut paljon kritiikkiä twiitistään, muttei suinkaan tekstin takia. Cher oli liittänyt twiittinsä loppuun kaksi emojia, joista toinen kuvaa pommia ja toinen räjähdystä. Monet näkevät kyseisten emojien käytön epäasialliseksi. Cher on ehtinyt käyttää pommiemojia jo toistamiseen Twitter-tilillään Istanbuliin viittaavan twiitin jälkeen. Kyseinen twiitti käsitteli Ison-Britannian eroa EU:sta, mutta siinäkään pommikuvan käyttämistä ei katsottu hyvällä.

Nuori mies julkaisi kyseiseen twiittiin kommentin, jossa luki: ”Lopeta pommiemojin käyttäminen, hyvänen aika”. Cher itse vastasi tähän twiittiin seuraavalla tavalla: ”Voisinko sitten käyttää sitä huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa, milloin luulet että voisin käyttää sitä uudelleen? Tarkoitukseni ei ollut olla epäkunnioittava, ja kuka sinä oikein luulet olevasi?”.

Mies ei vaikuta ottaneen nokkiinsa Cherin tulisieluisesta kommentista, sillä hän on laittanut ”kuka sinä oikein luulet olevasi” -tekstin oman Twitter-tilinsä esittelytekstiin.

Lue myös: Suomalaistutkija Istanbulin iskuista: ”Ilmeinen kohde”

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat