Kuva: AOP

10 julkkista kertoo ensisuudelmastaan: "Se oli kamalinta ikinä"

05.07.2016 17:45 - Iiro Myllymäki

Nick Jonas kärsi pahanhajuisesta hengityksestä ja Rihanna suutelukumppaninsa syljenerityksestä.

Julkkiksetkin ovat loppujen lopuksi vain ihmisiä, joten heidänkin ensisuudelmansa ovat usein olleet yhtä kömpelöitä kuin kenen tahansa. Refinery29-sivusto kokosi yhteen kymmenen julkkiksen kertomukset ensisuudelmistaan:

Rihanna

”Ensisuudelmani oli lukioaikoihin ja se oli kamalinta ikinä. Hän aika lailla siirsi kaikki sylkirauhasensa suuhuni. Se traumatisoi minut. En suudellut sen jälkeen ikuisuuksiin.”

(kuva: AOP)

Zayn Malik

”Sain ensisuudelmani 13-vuotiaana. Olin todella lyhyt ja hän oli todella pitkä, joten minun piti laittaa tiilenpala seinää vasten ja nousta sen päälle, jotta yletin hänen kasvoihinsa.”

(kuva: SplashNews)

Nick Jonas

”Ensimmäinen ketä suutelin oli Miley Cyrus, ja suutelin häntä California Pizza Kitchen -ravintolan ulkopuolella Hollywoodissa. Todella romanttista. Olin juuri syönyt pizzaa jossa oli todella paljon sipulia, joten hengitykseni varmaan haisi kamalalta.”

(kuva: AOP)

Taylor Swift

”Olin 15-vuotias ja yksi kaveriporukkani viimeisistä ensisuudelman saajista. Se ei ollut huono suudelma. Mielestäni se oli söpöä. Päädyimme tapailemaan vuodeksi.”

(kuva: AOP)

Zac Efron

”Se tapahtui puumajassa. Pelasimme totuutta ja tehtävää. Olin siellä suunnilleen ainoa poika ja siellä oli lauma tyttöjä. Olin aika innoissani.”

(kuva: AOP)

Carly Rae Jepsen

 ”Odotin ensisuudelmaani, kunnes olin 17 ja hän oli jazz-laulaja nimeltään Brenden Call. Ihana tyyppi. Pidämme edelleen yhteyttä Facebookissa.”

(kuva: AOP)

Josh Hutcherson

”Sain ensisuudelmani kameran edessä. Kuvasimme elokuvaa Little Manhattan. Olin 11-vuotias ja kuvasimme New Yorkissa. Se oli kamala ensisuudelma, koska ympärilläni oli noin 50 ihmisen joukko katsomassa minua, ja se oli varmaankin epäaidoin ja epäintiimein mahdollinen ensisuudelma.”

(kuva: AOP)

Taylor Lautner

”Se tapahtui joskus yläkoulussa. Se taisi olla vain joku satunnainen tyttö koulusta. Meillä oli vähän juttua yläkoulun aikana.”

(kuva: AOP)

Shailene Woodley

”Ensisuudelmani oli todella kömpelö. Minulla ei ollut hajuakaan, mitä olin tekemässä ja hän todellakin tiesi mitä hän oli tekemässä, joten se oli kiusallista minulle. Kun tuollaisia asioita muistelee, täytyy vain antaa anteeksi itselleen, sillä se on täysin okei.”

(kuva: AOP)

Justin Bieber

”Olin 11 tai 12. Olimme lumisella rinteellä, oli myöhä ja oli kylmä. Sitten vain suutelin häntä. Se oli todella kömpelöä.”

(kuva: AOP)

Lue myös: Kaikkien aikojen kallein pusu? Laulajakomistuksen suudelmasta maksettiin yli 80 000 euroa

Lähde: Refinery29

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat