Kuva: Senja Rapila

Isac Elliot puhuu julkisuuden varjopuolista: Salakuvaajia kuntosalilla ja dissaajia somessa

17.07.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Nuori poppari toivoo, että ihmiset tulisivat kysymään lupaa kuvan ottamiseen eivätkä kuvaisi salaa.

Pop-tähti Isac Elliot, 15, tunnistetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella. Nuorukainen on keikkaillut muissa Pohjoismaissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa, joten hänellä on kokemusta eri maiden faneista. Suomessa Elliot pystyy kävelemään kadulla normaalisti omassa rauhassaan, mutta Norjassa tilanne on toinen. Siellä Elliot ei pysty liikkumaan ilman turvamiehiä.

- Norjassa pysyttelemme paljon hotelleissa. Täällä Suomessa kun asun, niin olisihan se kamalaa liikkua täällä turvamiehen kanssa. Olen puhunut muiden artistien kanssa, ja hekin ovat sitä mieltä, että ei täällä sellaisia tarvitse, Elliot kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Suomessa Elliotilta tullaan verrattain harvoin kysymään yhteiskuvia, mutta sitäkin enemmän ihmiset ottavat hänestä kuvia salaa.

- Esimerkiksi kun jengi jossain kuntosalilla ottaa salakuvia, se ei ole mukavaa. Sitä tapahtuu ihan koko ajan. On kivempi, jos tullaan kysymään kuvaa kuin että räpsitään kuvia, kun olen naama punaisena. Jos joku tulee pyytämään kuvaa, tietää yrittää näyttää vähän paremmalta, Elliot sanoo.

Isac Elliot uskoo, että ihmiset ottavat salakuvia, koska eivät halua häiritä. (kuva: Senja Rapila)

Negatiiviset kommentit eivät jää vaivaamaan

Nuorella miehellä on vaikuttavat määrät seuraajia sosiaalisessa mediassa. Facebookissa hänestä tykkää noin 170 000 ihmistä, kun taas Instagramissa hänellä on peräti 450 000 seuraajaa. Elliot tietää, että sosiaalisen median kommenttien lukemisen kanssa kannattaa olla varovainen, sillä hänen sanoin ”yksi paha kommentti painaa enemmän kuin 100 hyvää kommenttia”. Enää negatiiviset kommentit eivät jää samalla tavalla painamaan mieltä kuin uran alussa.

- Alussa negatiivisten kommenttien näkemisen jälkeen piti jutella isän kanssa. Enää en niistä välitä. On sellaisia tyyppejä, jotka vaan dissaavat. Ehkä koska heidän tyttöystävänsä kuuntelevat musiikkiani tai jotain. He eivät tuo esiin mielipiteitä, vaan se on pelkkää dissausta. Hassua, että jengillä on aikaa sellaiseen.

Lue myös: Isac Elliot suosiostaan: "En tiedä, miten minulla on niin paljon faneja"

Kilpailut

Uusimmat