Kuva: Splash

Mila Kunis joutui kritisoinnin kohteeksi imetettyään julkisilla paikoilla - "Voi hyvä jumala"

22.07.2016 21:45 - Senja Rapila

Bad Moms -elokuvassa näyttelevä daami kertoo, että imetti tytärtään usein metromatkoilla ja puistoissa.

Näyttelijä Mila Kunis, 32, sai ensimmäisen lapsensa noin kaksi vuotta sitten. Kaunotar on nyt kertonut, että imetti tytärtään Wyattia usein julkisilla paikoilla ja että hänet tuomittiin usein katseilla.

- Se sai aina minun ja mieheni olon oudoksi. Ihmiset oikeasti katsoivat meitä tuomitsevasti ja me ajattelimme 'voi hyvä jumala', koska se ei ole mitenkään seksuaalista, Kunis kertoi.

- Meidän kulttuurissamme seksualisoimme rintaa niin paljon, että ihmiset eivät vain osaa suhtautua siihen, jos joku näyttää rintaansa julkisesti. Kunnioitan kuitenkin kaikkia mielipiteitä. Jos se ei ole sinua varten, älä katso.

Kunis myönsi haastattelussa, että hän on imettänyt tytärtään miltei kaikkialla - jopa ilman minkäänlaista suojaa.

- Imetin häntä kirjaimellisesti kaikkialla. Oli todella monia kertoja, kun en tuonut mitään, jolla voisin peittää itseäni. Imetin häntä ravintolassa, metrossa, puistossa, lentokentillä ja lentokoneissa.

- Miksi tein sen julkisesti? Koska minun piti ruokkia lapseni. Hän oli nälkäinen. Minun tulee ruokkia häntä, tulipa maito pullosta tai rinnasta, riippumatta siitä missä olen sillä hetkellä.

Kaunotar odottaa nyt toista lastaan miehensä Ashton Kutcherin kanssa.

Lähde: Female First

Lue myös: Mila Kunis avioliitostaan Ashton Kutcherin kanssa: "Alkoi seksisuhteena"

Lue myös: Mila Kunis poseeraa meikittömänä lehden kannessa - katso superkaunis kuva

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat