Kuva: AOP

Bonnie Tyler myöntää: Suomalainen lääkäri antaa minulle botox-ruiskeita

04.08.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Legendaarinen laulaja löysi hiljattaisella Suomen-keikkareissullaan aikaa myös botoxin ottamiselle.

Raspiääninen laulajasuosikki Bonnie Tyler, 65, kävi heinäkuussa esiintymässä kahdella keikalla Suomessa. Nainen nähtiin esiintymässä Uudenkaupungin Karjurockissa ja Lahden yöt -festivaalilla. Tyler kertoo NZ Heraldille, että keikkailu ei ole ainoa häntä Suomeen tuova tekijä. Keikkamatkan yhteydessä nainen otti Suomessa botox-ruiskeita. Edellisestä kerrasta oli kulunut jo yli puoli vuotta.

- Lääkäri, joka antaa minulle botoxia, asuu Suomessa. Otan sitä vain vähän otsaani ja silmieni ympärille. Haluan säilyttää ilmeet kasvoillani, Tyler kertoo.

"Olen edelleen aivan rakastunut"

Muun muassa Total Eclipse of the Heart - ja Holding Out for a Hero -hiteistään tunnettu Tyler kertoo samassa haastattelussa yli 40 vuotta kestäneestä parisuhteestaan Robert Sullivanin, 67, kanssa.

- Olen edelleen aivan rakastunut. Aamurituaalini on nauttia kaksi kuppia teetä, jotka aviomieheni minulle tuo. Ja keksin myös. En tykkää syödä kunnolla ennen keskipäivää, Tyler sanoo.

Nainen kertoo myös suhtautumisestaan paheisiin.

- Kuulostan siltä, kuin polttaisin. Poltinkin, mutta siitä on jo aikaa. Silloinkin poltin vain harvoin erikoistilanteissa, kuten jouluna. Aviomieheni ei ole koskaan edes pidellyt savuketta. Rakastan kylläkin punaviiniä, Tyler kertoo.

Lue myös: Amerikkalainen huippumalli tunnustaa kauneutensa salaisuuden: Botoxia, täyteaineita ja lisäkkeitä

Lähde: NZ Herald

Kilpailut

Uusimmat