Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Australia aloittaa uskomattoman rakkaustarinan - mutta kuinka pitkään onni kestää?

14.08.2016 07:15 - Tiina Svensk

Seikkailudraama tarjoaa katsojalle myös henkeäsalpaavia maisemakuvia.

Australian tarina sijoittuu toisen maailmansodan alkamisen kynnykselle, joka keskeyttää upeissa maisemissa alkaneen rakkaustarinan. Nicole Kidman nähdään elokuvassa aristokraattisen ja elegantin brittiläisnaisen, Lady Sarah Ashleyn roolissa. Hugh Jackman on hänen vastanäyttelijänsä, joka esittää maanläheistä australialaismiestä, Drovenia.

Elokuvan kertojana nähdään ja kuullaan nuori aborginaalipoika Nullah, jonka Lady Sarah Ashley ottaa kuin omaksi pojakseen. Ihmissuhdekiemurat syvenevät entisestään, kun seikkailuelokuva pääsee alkamaan ja tapahtumat asettavat esteitä henkilöhahmojen välille.

Kuuluisan elokuvakriitikon Roger Ebertin mukaan elokuvassa nähdäänkin useita haasteita henkilöhahmojen suhteen välillä: ei riitä, että päähenkilöiden status, koulutustausta ja juuret eroavat toisistaan tyystin - tarvitaan myös seikkailua ja jännitystä, joka todella laittaa rakkauden testiin.

Päättyykö pariskunnan rakkaustarina onnellisesti, ja kuinka käy nuoren Nullah-pojan? Katso elokuvan traileri alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Australia (12)
MTV3
Klo 22:35

Lähde: Roger Ebert

Kilpailut

Uusimmat