Kuva: Senja Rapila

Tähdet, tähdet -ohjelmaan mukaan lähtenyt Benjamin: "Pitää toivoa, että pää pysyy kasassa"

23.08.2016 19:00 - Reija Saarinen

Benjamin Peltonen on sarjan nuorin kisaaja.

Nuori lahjakkuus Benjamin, 19, on mukana tämän syksyisessä Tähdet, tähdet -kisassa. Kyseisessä ohjelmassa siis musiikkitaivaan konkarit ja uudet kyvyt ottavat mittaa toisistaan esittämällä itselleen tuntemattomia musiikkigenrejä suorissa lähetyksissä.

Popparina tunnettua Benjaminia eniten jännitystä nostattaa sana ooppera.

- Olen todella fiiliksissäni tästä ohjelmasta. Mutta kyllä sana ooppera nostaa kylmiä väreitä. En ole koskaan oopperaa kokeillut, joten ehkä sieltä löytyykin se sisäinen oopperalaulaja, ei voi tietää, Benjamin naurahtaa.

- Yleisesti jännittää myös aikataulu. Jos on pitkään mukana, niin siinä on todella paljon treenattavaa. Pitää vain toivoa, että pää pysyy kasassa. Varmaan täytyy mennä äidin kanssa kylpylään aina silloin tällöin rentoutumaan.

Maailmaa, etenkin Espanjaa valloittava nuorukainen rakastaa kunnon show-meinkinkiä. Tärkeintä hänen mielestään on kuitenkin se, että artisti on aina oma itsensä.

- Hyvä show syntyy siitä, että on täysin oma itsensä eikä ole mitenkään lukossa. Ainakin itse katson aina todella paljon artistin presenssiä ja jos henkilö on lukossa, sen huomaa. Olen saanut keikoilla paljon palautetta energiastani, joten uskon, että se on minun vahvuuteni tässä kisassa.

Vaikka konkareita kisassa mukana onkin, nimeää Benjamin pahimmaksi vastustajakseen tumman komistuksen.

- Kyllä mun on sanottava, että Pete Parkkonen. Se voitti muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kisan ja se on hyvä laulaja. Suomi diggaa Petestä, Benjamin nauraa.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin maikkarilla 2.lokakuuta alkaen.

Lue myös: "Montako Instagram-seuraajaa on tarpeeksi?" Benjamin Peltonen vastaa salamakysymyksiin

Lue myös: Benjaminin debyyttialbumi teki suomalaista musiikkihistoriaa

Kilpailut

Uusimmat