Kuva: Mikko Räsänen

Laulajatähti Evelina yllättää - antaa äänensä animaatiohahmolle

23.08.2016 20:00 - Reija Saarinen

Evelina on myös yksi tämän syksyn Tähdet, tähdet -kisan osallistujista.

Tähdet, tähdet -sarja starttaa 2. lokakuuta Maikkarilla kolmannen kauden voimin. Tänä vuonna mukana on myös valloittava Evelina, jonka ura on pienessä ajassa lähtenyt huimaan nousuun. Päätös mukaan lähtemisestä olikin hänelle helppo.

- Hetken jouduin toki miettimään aikatauluja, mutta muuten olen ollut alusta asti innoissani. Minulla on teatteritaustaa ja kaikkea sellaista, joten oli helppo päättää, että nyt sukellan sinne syvään päätyyn, Evelina naurahtaa.

Ohjelmassa laulajat pääsevät siis tulkitsemaan erilaisia musiikkigenrejä. Yksi näistä genreistä on ooppera, joka on saanut useimmat kilpailijat varpailleen. Evelina sen sijaan on toista maata.

- Itse odotan eniten oopperaa. Dramatiikka kiehtoo minua todella paljon. Mutta uskon, että oopperan ja muiden genrejen kanssa joutuu aloittamaan aika lailla sieltä aloitusviivalta. En osaa teoriassa mitään. Kävin eilen elämäni ensimmäisellä laulutunnilla, joten aika alusta joutuu varmasti opettelemaan kaiken joka viikko.

Tähdet, tähdet -ohjelman lisäksi kalenteri täyttyy keikoista sekä mielenkiintoisesta elokuvapestistä.

- Levy tulee ulos syksyllä, päivämäärää en vielä uskalla sanoa. Sen lisäksi on keikkoja sekä yksi leffan dubbaus.

- Dubbausta en ole päässyt aikaisemmin tekemään, mutta olen katsonut Disney-elokuvia koko lapsuuteni, joten veikkaan, että se menee aika luonnostaankin.

Tähdet, tähdet Maikkarilla 2. lokakuuta alkaen.

Lue myös: Evelina päätti festarikesän tyylillä Blockfest-yleisön edessä

Lue myös: Evelinan paljastavasta asusta nousi kohu - tähti kertoo, miten asu syntyi

Kilpailut

Uusimmat