Kuva: Senja Rapila

Ruotsalainen Günther ylistää Suomea: "Ihmiset ovat niin kuumia kesäisin"

07.09.2016 22:15 - Senja Rapila

Eurodance-tähti pitää muun muassa Suomen luonnosta ja siitä, kuinka seksikkäitä ihmiset ovat kesäisin.

Günther, 49, tunnetaan megahiteistään Ding Dong Song sekä Teeny Weeny String Bikini. Hän vierailee Suomessa kohtalaisen usein: tänäkin vuonna hän esiintyi muun muassa heinäkuussa Kaivohuoneella sekä myöhemmin kesästä We Love the 90's -festivaaleilla.

Artisti kertoo, että hän pitää Suomesta kovasti. Se voikin olla syy siihen, miksi hän vierailee täällä niin usein.

- Pidän Suomesta, koska täällä on kauniita nähtävyyksiä ja paljon festivaaleja. Tulemme tänne usein myös talvella esiintymään yökerhoihin ja muille lavoille. Kesällä taas ihmiset ovat onnellisia. Pidän siitä, kun ihmiset ovat kesällä niin kuumia ja taivas on vain rajana, kun festariyleisö huutaa, Günther kertoi Radio Novalle.

"On tärkeää osata sanoa kyllä tai ei"

Ruotsalaisartisti on myös ihastunut suomalaisten luonteeseen. Hänen mielestään suomalaisten suoraselkäisyys ja rehtiys ovat asioita, jotka tekevät tästä muuten varauksellisesta kansasta mahtavan.

- Pidän suomalaisista, koska pidän siitä, että ihmiset ovat suoria sanoissaan. En pidä ihmisistä silloin, kun he eivät sano asioita suoraan. On tärkeää osata sanoa kyllä tai ei. 

- Minun mielestäni sovin hyvin Suomeen, koska olen hyvin korrekti ja en pelkää sanoa asioita suoraan. Se on hyvin suomalaista. Pidän siitä.

Günther kertoi Radio Novalle myös parhaimman muistonsa Suomesta.

- Uskon, että kaikki seksi mitä harrastetaan täällä. Kaikki vain huutavat ja haluavat lisää ja lisää. Noh, kunhan vitsailen, Günther nauraa pilke silmäkulmassaan.

Lue myös: Onko Güntherin musiikki lapsiystävällistä? - "Eivät he tiedä, mitä Ding Dong tarkoittaa!"

Lue myös: Ysärilegenda Captain Jack antoi suomalaisille ikuisen päiväkäskyn: "Syökää vitamiininne!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat