Kuva: AOP

Ashton Kutcher tarkkana tyttärensä suhteen: "On minun työni suojella häntä julkisuudelta"

31.08.2016 17:15 - Mika Parikka

Perhosvaikutus -elokuvasta ja Miehenpuolikkaat -sarjasta tunnettu tähti antaa lapsensa itse päättää haluaako tämä parrasvaloihin vai ei.

Ashton Kutcher on äärimmäisen lahjakas mies monessakin mielessä. Ensinnäkin hän on uskomaton näytteljä, mutta toisekseen hän on erinomainen isä. Mies puhui avoimesti Back Porch Revival Showssa suhtautumisestaan siihen, miten aikoo kasvattaa tyttärensä myllertävän showbisneksen ympärillä.

Pitkäaikaisen ystävänsä Mila Kuniksen kanssa hiljattain avioitunut Kutcher on päättänyt tuoreen vaimonsa kanssa, etteivät he aio tuputtaa 2-vuotiaalle Wyatt-tyttärelleen julkisuutta.

"Jos se on hänen itsensä oma päätös, niin olen asian kanssa sujut. Niin kauan, kun hän ei itse halua olla julkisuudessa, on minun työni pitää hänet erossa siitä", Kutcher pohtii.

Kutcherin ja Kunisin tytärtä ei näy esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kaikille lapsien pitäminen julkisuudesta ei ole itsestäänselvyys. Esimerkiksi Kanye West ja Kim Kardashian julkaisevat solkenaan kuvia sosiaalisessa mediassa, joissa ovat mukana myös heidän lapsensa.

Hattu nousee Kutcherille, hienoa kasvattamista.

Lähde: Elitedaily

Lue myös: "Mautonta" - Johnny Deppin tähdittämä mainos herättää paheksuntaa

Kilpailut

Uusimmat