Kuva: YouTube

Narcos-tähdeltä raju kannanotto: "Huumeet pitäisi laillistaa"

06.09.2016 23:15 - Mika Parikka

Wagner Moura näyttelee Narcosissa kenties maailman kuuluisinta huumeparonia Pablo Escobaria.

Narcos on Netflixin alkuperäissarja, joka kertoo kuuluisan huumeparoni Pablo Escobarin tarinan. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi alkoi 3. syyskuuta 2015, ja se sai valtaisan suosion. Se on arvosteltu Internet movie databasessa, internetin laajimmassa elokuvatietokannassa, arvosanalla 8,9. 

Sarja saavutti nopeasti suosion, jonka ansiosta myös sen näyttelijäkaarti nousi suuren yleisön tietoisuuteen. Sarjan päähenkilöä Pablo Escobaria näyttelevä Wagner Moura on ennen Narcosia ollut lähinnä kotimaassaan Brasiliassa tunnettu näyttelijä. Nyt mies tunnetaan ympäri maailman.

Senpä takia Wagnerin sanomisia uutisoidaan nykyään laajalti. Nyt mies on kohahduttanut sanomalla, että kaikki huumeet tulisi laillistaa.

"Huumesota on yksi iso floppi. Varsinkin niissä maissa, joista huumeita viedään ulkomaille. Niissä sodat tapahtuvat. Olen varma, että sodissa kuolleiden määrä on suurempi, kuin yliannostuksiin kuolevien määrä", Wagner linjaa.

Wagner ei tietenkään ole sitä mieltä, että huumeet olisivat hyvä juttu. Niihin pitäisi vain miehen mukaan suhtautua eri tavalla kuin nykyään:

"En sano, etteikö addiktio olisi suuri ongelma, kyllä se on. Mutta siihen pitäisi suhtautua terveysongelmana, eikä sotilaallisena tai kriminaalisena ongelmana. Olen aina ollut sitä mieltä, että huumeet tulisi laillistaa ja Narcosin tekeminen on vain vahvistanut näkemystäni", Wagner päättää. 

Pelkästään Meksikon huumesodissa on kuollut tai kadonnut kuluvan vuosikymmenen vuoden aikana 164 000 ihmistä.

Lähde Elite Daily

Lue myös: Hittielokuva rajun syytöksen kohteena: "Aiheutti hahmon esikuvan kuoleman"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat