Kuva: AOP

Syke jatkuu taas - lue miten Antti Luusuaniemi valmistautui rooliinsa

26.12.2016 10:15 - Reija Saarinen

Sarja jatkuu 4. tammikuuta.

Suomalaisesta sairaalamaailmaan sijoittuvasta Syke-sarjasta tuli hetkessä hitti. Yksi sarjan näyttelijöistä on vaalea hurmuri Antti Luusuaniemi, 37, joka antaa hurjasti kiitosta sarjan parissa työskennelleille ammattilaisille.

- Meillä oli aina kuvauksissa ammattilainen paikalla. Hän osasi sitten aina kertoa, että miten homma etenee ja miten missäkin tilanteessa tulisi toimia, Luusuaniemi kertoo.

Myös ennakkovalmisteluihin panostettiin kunnolla, jotta kuvaustilanteissa saatiin luotua mahdollisimman autenttinen tunnelma.

- Näyttelen sarjassa sydänkirurgia, joten käsin seuraamassa yhtä sydänoperaatioita. Se on kyllä yksi hurjimmista kokemuksista missä olen ollut. Tuotantoyhtiön puolesta meille järjestettiin myös kuukauden harjoitusjakso, jossa käytiin läpi ihan sellaiset perusteet.

Venymistä ja kovaa työtä vaadittiin näyttelijöiden lisäksi myös taustavaikuttajilta, joille Luusuaniemi haluaakin esittää suuret kiitokset.

- Sarja toi maskeeraajille ja lavastajille mielettömiä haasteita. Verien tulee tulla oikealla tavalla ja haavojen tuli näyttää oikeilta. Kyllä tässä sarjassa varmasti eniten joutuivat venymään maski ja lavastus, joten iso hatun nosto heille.

Syke jatkuu 4. tammikuuta.

Lue myös: Sairaalasarjan menestys jatkuu - Ylen Syke-sarja myytiin Ruotsiin

Kilpailut

Uusimmat