Kuva: AOP

Sia selätti päihderiippuvuuden 6 vuotta sitten - "Päätin, etten halua enää olla artisti"

12.09.2016 20:30 - Senja Rapila

Suosikkilaulaja kärsi vuosia alkoholi- sekä päihderiippuvuudesta.

Sia, 40, on juhlistanut Twitter-tilillään sitä, kuinka hän on onnistunut olemaan jo kuusi vuotta ilman päihteitä. Aiemmin alkoholi- sekä huumeongelmista kärsinyt laulaja kiitteli fanejaan ja muita siitä, kuinka he ovat tukeneet laulajaa tällä matkalla.

Aiemmin tänä vuonna Sia kertoi The Late Late Showssa, että on kärsinyt aiemmin alkoholi- sekä päihderiippuvuudesta ja paljasti, että suosion kasvaminen auttoi häntä pääsemään yli siitä.

- Olin sitä ennen ollut 10-11 vuotta laulaja keskinkertaisella suosiolla, ja olin alkoholisti ja huumeriippuvainen. Kun selvisin siitä, päätin etten halua olla enää artisti. Aloin jo hiljalleen olla julkkis ja se oli jollain tapaa horjuttavaa... Joten ajattelin, että mitä pop-musiikissa ei ole tällä hetkellä? Se oli mysteeri, Sia on kertonut.

Ei tiennyt olevansa alkoholisti

Laulajan ensimmäinen ja alkuperäinen päämäärä oli, että hän pystyisi kirjottamaan kappaleita suosituille pop-tähdille. Nyt Sia on työskennellyt muun muassa Rihannan, Rita Oran sekä Britney Spearsin kanssa.

- Halusin vain, että voisin kirjoittaa kappaleita pop-tähdille. Se ei kuitenkaan koskaan onnistunut. Sitten jäin todella pahasti koukkuun Vicodiniin ja oksikodoniin. Olin aina juonut, mutta en tiennyt olevani alkoholisti. Olin hyvin onneton artistina ja sairastuin päivä päivältä enemmän. 

Voit katsoa alapuolelta, kun Sia esitti suositun Breathe Me -kappaleensa vuonna 2007.

Lähde: Female First

Lue myös: Suosikkinäyttelijästä yllättävä paljastus - palasi palomieheksi WTC-iskujen aikaan

Kilpailut

Uusimmat