Kuva: MTV3

Tähdet, tähdet -ohjelman yllättäjä Arttu Wiskari: "Kalsarit tulevat saamaan suurempaa roolia"

03.10.2016 09:34 - Anna Hopi

Ensimmäisessä Tähdet, tähdet -jaksossa nähtiin, miten taittuu Wiskarin versio Lady Gagan Bad Romance -kappaleesta.

Arttu Wiskari oli yhdessä Tähdet, tähdet -kollegansa Einin kanssa Iskelmän Aamuklubin haastattelussa, joss artistit summasivat eilisillan jaksoa.

- On hyvät fiilikset. Eilinen päivä oli rankka ja olen nukkunut keikan jälkeen neljä tuntia. Kun suora lähetys saatiin ohi, oli helpottunut olo. Siinä oli se suoran lähetyksen jännitys mukana, kertoi Eini Iskelmän aamujuontajalle Mikko Siltalalle.

Arttu Wiskari onnistui esityksessään hienosti, vaikka miehen vointi ei ole parhaimmasta päästä.

- En ole ihan vielä toipunut. On keuhkoputken tulehdus päällä. Se on kiusannut skabaa. En ole päässyt treenailemaan hirveästi. Onneksi se on menossa ohi jo, kertoi Wiskari.

Ne punaiset kalsarit

Arttu Wiskarin esityksessä huomiota herätti hopeisten housujen repeäminen, minkä takia punaiset kalsarit paistoivat esille suorassa lähetyksessä.

- Olen tyytyväinen, että pistin kalsarit jalkaan. Laitan ne punaiset kalsarit ensi jaksoonkin. Veikkaan, että ne tulevat saamaan isompaa roolia. Ensi jaksoon täytyy laittaa joku kiltti tai jalkaan, niiden kalsareiden täytyy vielä saada roolia. Ne eivät voi jäädä paitsioon, totesi tähti.

Eini tsemppasi Wiskarin esitystä jälkikäteen.

- Arttu veti tosi hienosti. Minun mielestä tämän ohjelman idea on heittäytyminen ja uskallat lähteä pois omalta mukavuusalueelta. Minullehan tämä dance-juttu olisi ollut sitä ominta. Ajattelin näin, että nyt on hyvä repäistä itsensä ihan muualle ja katsotaan miten luistinradalla kaadutaan. Arttu veti myös ihan satanolla. En olisi ikinä voinut kuvitella, että hän vetää tällaisen biisin, totesi Eini.

Wiskarilta riitti myös ylisanoja kollegalleen.

- Einihän päräytti ensimmäiseen jaksoon räpin ja EDM:n. Hän näytti sen, että kun mennään kohti rap-jaksoa, niin se ei ole hänelle ongelma. Voi olla, että rap-jakso menee aika pitkälti Einin nimiin.

(kuva: MTV3)

Genre, joka pelottaa

Wiskari ja Eini ovat rehellisiä - Tähdet, tähdet -ohjelman edetessä tulee vastaan jaksoja, jotka pelottavat.

- Toivon, että pääsisin 70-luvulle, koska sieltä pärähtää todella kova. Pelkään ooppera-jaksoa, koska en yhtään tiedä yhtään äänivaroista ja äänestä. Jos sinne asti mennään, niin sitten mennään... Eini kertoi.

- Minua pelottaa räppi, jos sinne pääsee. Ainahan voi vetää kalsarikortin... Haasteenhan tuo se, että jos joutuu vetämään Amerikan kielellä, sanoi Arttu Wiskari.

Tähdet, tähdet -ohjelma nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.15.

Kilpailut

Uusimmat