Kuva: Splash

Kim Kardashianin turvamiehen uhkaus ryöstäjille: "Te pelleilitte väärän ihmisen kanssa"

05.10.2016 15:45 - Senja Rapila

Ranskan lomamatka muuttui painajaiseksi, kun Kim Kardashian joutui rajun ryöstön uhriksi paikallisessa luksusasunnossa.

Kim Kardashianin, 35, ryöstöstä puhuu tällä hetkellä koko maailma. Kaunottaren mies Kanye West on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa, että aikoo löytää vaimonsa ryöstäjät. Nyt Kardashianin turvamies Pascal Duvier on puhunut myös suunsa puhtaaksi.

- Pariisissa tapahtunut on yksi oksettavimmista asioista, mitä olen nähnyt tai kuullut. Meillä on vihjeitä ja johtolankoja - ja me löydämme teidät. Sen lupaan teille, te pelleilitte väärän ihmisen kanssa, turvamies Duvier on kommentoinut MailOnlinelle.

Duvier oli ryöstön aikana työtehtävissä ulkona Kendall Jennerin ja Kourtney Kardashianin kanssa, eikä täten pystynyt suojelemaan Kimiä. Ryöstäjät veivät Kardashianien Pariisin asunnosta Female First -julkaisun mukaan noin yhdeksän miljoonan euron arvosta erilaisia koruja.

Varjostettiin monta päivää

Poliisi uskoo, että Kardashiania varjostettiin ennen ryöstöä jopa kolmen päivän ajan.

- Tiedämme, että yksi mies tekeytyi valokuvaajaksi, kuka seurasi amerikkalaisia julkkiksia moottoripyörällä löytääkseen heidän majapaikkansa. Toinen mies tekeytyi tylsävaatteiseksi etsiväksi, joka yritti päästä istumaan viereiseen pöytään kalliissa Ferdi-ravintolassa torstai-iltana, he ovat kertoneet.

- Molemmat näistä miehistä olivat feikkejä. Valokuvaaja yritti kuunnella muiden valokuvaajien keskusteluita ja poliisiksi tekeytynyt häipyi ravintolasta, kun henkilökunta pyysi nähdä hänen henkilöllisyystodistuksensa.

Lähde: Female First

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Kim Kardashianista ryöstön jälkeen julki - katso

Lue myös: Kanye West haluaa löytää vaimoaan satuttaneet miehet - palkkaa myös lisää turvamiehiä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat