Kuva: Splashnews

Moderni perhe -tähti saa päivittäin haukkuja ulkonäöstään: "Olen ollut hajalla"

14.10.2016 10:45 - Senni Loikala

Näyttelijätähti Ariel Winter on ollut nettikiusaamisen kohteena jo vuosia. Hänen huoltajuutensa saanut isosisko on auttanut kestämään vihaviestit.

Moderni perhe -sarjan Alex Dunphyn roolistaan parhaiten tunnettu amerikkalaisnäyttelijä Ariel Winter, 18, avautuu nettikiusaamisesta Seventeen-lehdelle. Tähden jokainen päivä alkaa sillä, että hän lukee sosiaalisessa mediassa saamansa viestit. Niiden joukossa on todella törkeää, henkilökohtaisuuksiin menevää tekstiä.

- On ehdottomasti vaikeaa olla itsevarma, kun maailmalla on oikeus kertoa suoraan, mitä se sinusta ajattelee, Winter tuumaa.

Ariel Winter 2016. (kuva: Splashnews)

Näyttelijä muistuttaa, ettei vastaavia ongelmia ollut ennen sosiaalisen median aikakautta.

- Ennen Twitterin ja Instagramin aikakautta sinulla ei ollut mahdollisuutta kertoa ihmisille, mitä heistä ajattelit. Nyt minä saan heti herättyäni lukea tviittejä siitä, kuinka olen lihava, ruma ja blaa blaa, näyttelijä kertoo.

Tukea omalta siskolta

Winter kertoo, että hän on oppinut kovettamaan itsensä vihaviesteiltä. Se on hänelle eräänlaista itsesuojelua. Tässä häntä on auttanut oma sisko, näyttelijä Shanelle Workman, joka sai pikkusiskonsa pysyvän huoltajuuden pari vuotta sitten. Tämä johtui siitä, että heidän äitinsä sai vakavia syytöksiä lastensuojeluviranomaisilta.

- Kolme tai neljä vuotta sitten olin vielä hajalla siitä, miksi ihmiset ajattelevat minusta näin. Olinhan minä aina kuitenkin oma itseni. Siskoni auttoi minua oivaltamaan, että ihmiset laukovat ilkeyksiä joka tapauksessa; olitpa minkä näköinen tahansa. Minä sanon joka päivä itselleni, että näytän upealta.

Ariel Winter edusti tyrmäävässä lookissa Emmy-gaalassa 2016. (kuva: Splashnews)

Antava valmistujaismekko kuohutti

Winter sai erityisen paljon ikäviä kommentteja pian ylioppilasjuhliensa jälkeen kesäkuussa. Tähti julkaisi tuolloin Instagramissa valokuvan itsestään valmistujaismekossaan, joka paljasti hänen etumustaan. Mitä Winter nykyään ajattelee juhlamekkovalinnastaan?

- Näytin siinä upealta, pidin siitä todella paljon, ja vain sillä on merkitystä minulle. Maailmassa niin paljon tärkeämpiäkin asioita kuin minun valmistujaismekkoni, joka paljasti hieman alatissiä.

Vaikka Winter saa päivittäin vihaviestejä, ei hän aio poistua sosiaalisesta mediasta. Winter tahtoo olla esikuvana nuorille, koska hän aikoo vaalia positiivista asennettaan ja itsensä hyväksymistä - ajattelipa muut mitä tahansa.

Katso alta upea kuva Ariel Winteristä tämän valmistujaispäivänään. Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Winter julkaisi napakan viestin suoraan kiusaajilleen syyskuussa. Pääset lukemaan viestin tästä.

Kilpailut

Uusimmat