Kuva: AOP

Breaking Bad -näyttelijää epäiltiin murhasta

14.10.2016 19:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Bryan Cranston on paljastanut haastattelussa, että poliisit ovat epäilleet häntä erään kokin kuolemasta.

Breaking Bad -sarjasta tuttu näyttelijä Bryan Cranston, 60, on suosikkisarjassa moneen otteeseen sekaantunut murhatapauksiin, mutta näyttelijä on nyt paljastanut, että häntä ollaan myös oikeassa elämässä epäilty murhasta.

Cranston hänen veljensä Kyle työskentelivät nuorempana floridalaisessa ravintolassa. Työpaikalla oli eräs kokki, josta veljekset eivät pitäneet lainkaan. Eräänä päivänä ravintolan kokki löydettiin murhattuna.

- Ravintolan keittiömestarin nimi oli Peter Wong. Peter oli hyvä kokki, mutta kamala ihminen. Hän oli ensimmäinen ihminen, jonka tavatessani ajattelin välittömästi, että vihaan tätä ihmistä. En usko, että olin koskaan vihannut ketään ennen kuin tapasin Peterin, Cranston kertoi amerikkalaiselle tv-juontaja Jimmy Fallonille.

Poliisit etsivät

60-vuotias näyttelijä ja hänen veljensä lopettivat työskentelyn ravintolassa noin viikkoa ennen murhaa. Lopputilin jälkeen veljekset lähtivät moottoripyöräilemään Amerikan itärannikolle.

Kun poliisi kävi kuulustelemassa ravintolan tarjoilijoita murhan jälkeen, heille selvisi, että työpaikalla aiemmin työskennelleet veljekset olivat vihanneet murhattua kokkia. "Yllättäen" kaksikko oli irtisanoutunut vain viikkoa ennen murhaa.

- Poliisit etsivät meitä, mutta me olimme jossain Pohjois-Carolinassa.

Cranston kertoi Fallonille, että ravintolan työntekijät olivat kuitenkin sanoneet poliiseille, että kaikki muutkin työntekijät olivat vihanneet murhattua kokkia. 

Lähde: Female First

Lue myös: Breaking Bad -näyttelijä avoimena: "Menetin neitsyyteni prostituoidulle"

Lue myös: Breaking Bad -näyttelijä avautuu rankasta lapsuudestaan: "Äitini valitsi alkoholin"

Kilpailut

Uusimmat