Kuva: YouTube

Britannian aamutv:ssä tentattiin Sharon Osbournea - miksi unohdit Saara Aallon?

17.10.2016 12:40 - Senni Loikala

Sharon Osbourne selvittää televisiossa, miksi hän vaikutti unohtaneen suojattinsa Saara Aallon nimen suorassa X Factor -lähetyksessä.

Britannian X Factor -laulukilpailun sunnuntain lähetyksessä tapahtui nolo moka, kun yksi ohjelman tuomareista, Sharon Osbourne, näytti unohtaneen suojattinsa Saara Aallon nimen. Osbournen piti kuuluttaa putoamisuhan alla ollut Aalto lavalle, mutta hän joutui turvautumaan tuomarikollegojensa apuun sanoakseen Aallon nimen. Viikko sitten Osbourne muisti, että Aalto olisi kotoisin Norjasta.

Osbourne vieraili tänään Good Morning Britain -aamutv:ssä, ja ohjelmassa otettiin esille suorassa lähetyksessä tapahtunut moka. Aamuohjelman toinen juontaja kysyi Osbournelta pilke silmäkulmassaan, että oliko tällä aavistustakaan, minkä nimistä henkilöä hän oikein on mentoroimassa.

- Totta kai minulla on. Ihan vakavissaan, kyllä minulla on, Osbourne vakuutti.

Osbourne myös kertoi, miksi Saara Aallon nimi pääsi unohtumaan suorassa lähetyksessä.

- Ajattelin sillä hetkellä jotakin muuta. Olisipa minulla parempi tekosyy, Osbourne myönsi.

Juontaja tahtoi tietää, mitä Osbourne ajatteli tuolloin. Tähän Osbourne kertoi miettineensä esimerkiksi kuulemiaan kappaleita, mutta myös Aallon joutumista putoamisuhan alle jo toista viikkoa peräkkäin.

- Ajattelin, että hän on jälleen kahden huonoimman joukossa. Ja kaikki tämä pyöri päässäni samaan aikaan. Ja sitten sanottiin, että on minun vuoroni (kuuluttaa) ja minä ihmettelin, että mitä!

Katso alta lyhyt video aamuohjelmasta, jossa Sharon Osbourne kertoo, mitä suorassa lähetyksessä oikein tapahtui.

Myös Good Morning Britain -ohjelman Twitter-tilillä nostettiin esille Osbournen puolustus ohjelmassa tapahtuneeseen mokaan.

"Olen vain surkea nimien kanssa. Olen kaikista huonoin muistamaan nimiä. Jos minulla olisi ollut drinkki, olisin muistanut ihmisten nimet paremmin", kerrotaan Osbournen sanoneen.

Saara Aalto antoi Voice.fi-sivustolle heinäkuun alussa haastattelun, jossa hän kertoi lähtevänsä maailmalle yrittämään läpimurtoa. Pääset lukemaan jutun tästä.

Kilpailut

Uusimmat