Kuva: AOP

12-vuotias Stranger Things -näyttelijä: "Tekeekö herkkyys tai yksinäisyys sinusta homon?"

18.10.2016 13:45 - Senja Rapila

Noah Schnapp on kommentoinut Instagram-tilillään kohua, joka on syntynyt hänen roolihahmonsa seksuaalisesta suuntautumisesta.

Monet ovat spekuloineet sosiaalisessa mediassa suositun Stranger Things -sarjan erään hahmon seksuaalisuutta. Jotkut uskovat sarjan Will-nimisen hahmon olevan homoseksuaali, koska kiusaajat ovat heittäneet tälle sarjassa homouteen vihjaavia loukkausia.

Hahmon näyttelijä Noah Schnapp, 12, on nyt ottanut kantaa spekulaatioihin omalla Instagram-tilillään ja toivoo, ettei roolihahmon seksuaalisuutta tulla paljastamaan.

"Hyvä kirja tai ohjelma jättää paljon vastaamattomia kysymyksiä, ja saa sinut ajattelemaan. Eli juuri sitä, mitä te kaikki teette. Onko Will homo vai ei, minulle sillä ei ole mitään väliä. Stranger Things on ohjelma muksuista, jotka ovat ulkopuolisia ja löytävät toisensa, koska heitä on kiusattu jollain tavoilla, tai koska he ovat erilaisia. 

Tekeekö se sinusta homon, jos olet herkkä, yksinäinen, teini joka tykkää valokuvauksesta tai tyttö, jolla on punaiset hiukset ja isot silmälasit? Olen vain 12-vuotias, mutta tiedän sen, että voimme kaikki samaistua erilaisuuteen", Schnapp on kommentoinut.

Voit katsoa Schnappin lisäämän kuvan alapuolelta.

Lähde: NME

Lue myös: Stranger Things saa uusia hahmoja - katso kuvat tulokkaista

Kilpailut

Uusimmat