Kuva: Splashnews

Useat mediat: Khloé Kardashian raskaana

04.11.2016 11:05 - Elisa Jalasjoki

Pari on pitänyt yhtä vasta muutaman kuukauden ajan.

Yllättävät huhut ovat lähteneet liikkeelle useissa ulkomaisissa lehdissä koskien tosi-tv-tähti Khloé Kardashiania, 32. Ensimmäisenä asiasta uutisoi X17 Online -lehti, jonka mukaan nainen odottaa lasta tuoreelle poikaystävälleen, NBA-pelaaja Tristan Thompsonille, 25. Pariskunta on pitänyt virallisesti yhtä vasta syyskuusta lähtien, joten jos huhut pitävät paikkaansa, ei aikaa ainakaan ole hukattu. 

Lähde kertoo lehdelle Kardashianin olevan "todella iloinen" saamastaan tiedosta. Naisen jopa huhutaan suunnitelevan muuttoa Clevelandiin, jotta tämä voisi viettää raskausaikansa lähempänä Thompsonia. 

- Raskaus tuli Khloélle yllätyksenä, osittain siksi, että Tristanin entinen tyttöystävä odottaa miehelle tällä hetkellä lasta. Khloé on kuitenkin alusta asti ollut sitä mieltä, että hän haluaa lapsen mahdollisimman pian, lähde kertoo. 

Huhut myös kertovat, että Thompson aikoo saapua pyytämään Kardashianin kättä tämän äidiltä Kris Jenneriltä

- Kris ja Khloé haluavat tehdä kaiken oikein. He eivät halua, että tämä näyttää vahingolta, ja Khloé todella haluaa näyttää maailmalle Tristanin olevan hänen miehensä. Hän tahtoo myös noudattaa traditioita, ja siksi Tristan aikoo pyytää hänen kättään. Kihlauksen tulee näyttää perinteiseltä ja viralliselta, lähde selittää lehdelle. 

Kardashianin nähtiin eilen saapuvan Los Angelesin lentokentälle, mutta toisin kuin yleensä, nainen ei ollut pukeutunut näyttävästi, vaan päinvastoin erittäin hillittyyn tyyliin. Hänellä oli yllään ylisuuri löysä huppari, verkkarihousut sekä päässään aurinkolasit. 

Katso kuva alta.

(kuva: AOP)

Alta näet myös kuvan Kardashianista, sekä hänen miesystävästään Tristan Thompsonista.

(kuva: AOP)

Lähde: Mirror, X17

Lue myös: Kendall Jenner juhli syntymäpäiviään läheistensä kanssa - katso kuvat seksikkäistä asuista

Lue myös: Khloé Kardashian on lähes tunnistamaton seksikkäässä halloween-asussaan, katso

Kilpailut

Uusimmat