Kuva: Shawn mendes

Suomalaisjuontaja raportoi MTV EMA:n parhaat hetket - yllätysnimi aiheutti hysterian

07.11.2016 23:15 - Mika Parikka

Kissin juontaja Jenni Haapala kävi katsastamassa Rotterdamissa MTV European Music Awardsin. Tapahtuma piti sisällään monta upeaa esitystä, joiden parhaita paloja Haapala avasi tuoreeltaan.

Hollannin Rotterdamissa järjestettiin 6. marraskuuta vuodesta 1994 pidetty MTV Europan Music Awards. Kissin juontaja Jenni Haapala sai kunnian päästä paikanpäälle katsastamaan miltä tapahtuma ja etenkin siellä nähdyt keikat näyttivät.

- Olimme aivan lavan edessä permannolla, josta näki super hyvin. Ensimmäinen esiintyjä oli DNCE. Se lava liikkui siten, että jäimme tavallaan lavan alle. Se oli älyttömän hieno juttu.

Haapala jopa yllättyi siitä, että Shawn Mendes aiheutti niin suuren pöhinän läsnäolollaan:

- Shawn Mendes aiheutti aivan hirveän hysterian. Se oli aivan sama, kuin Suomessa nousisi Robin tai Cheek lavalle. Se oli jotenkin aivan super iso juttu täällä, kaikki kiljui aivan henkensä edestä, kun siitä tuli mitä tahansa videoita tai muuta. Mendesin esiintyminen oli myös todella hyvä, Haapala hehkuttaa.

Kovaa meininkiä aiheuttivat toki muutkin artistit kuin vain Mendes:

- The Weeknd oli mielestäni myös yksi, joka veti todella kovan keikan. Sen hittikappale Starboy oli kyllä sellainen, joka sai ihmiset huutamaan ja ulvomaan. Muita siellä esiintyneitä olivat OneRepublic, Kings Of Leon ja Lucas Graham, joka oli todella ihana!

Rockimpaa puolta gaalassa edustaneelta Green Daylta kuultiin MTV EMA:ssa yllättävä huomio ennen esiintymistä:

- Green Day oli siellä myös, ja heiltä tuli todella mielenkiintoinen kommentti. Bändihän on keikkaillut 30 vuotta. Green Dayn laulaja Billie Joe Armstrong sanoi siinä alussa, että on super kiva esiintyä Euroopassa, kun Yhdysvalloissa on tällä hetkellä aika hullu meininki presidentinvaalien takia. Sanoivat, että on kiva päästä pois sieltä. 

Mitään kömmähdyksiä ei gaalassa nähty. Idris Elba oli Haapalan mukaan todella kuuma ilmestys. Elba oli jakamassa gaalassa palkintoja. Mies ei kuitenkaan eksynyt Haapalan hotellihuoneeseen, vaikka tämä olisikin ollut naisen itsensä mielestä suotuista.

Lue myös: Suomalaisjuontaja sädehti kauniina MTV Europe Music Video Awards -gaalassa - katso

Lue myös: Voiko iltapuku rohkeammaksi mennä? Brittimallin läpinäkyvä asu käänsi katseet

Kilpailut

Uusimmat