Kuva: All Over Press

Lady Gaga kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä - "En ole koskaan kertonut sitä"

06.12.2016 16:15 - Senja Rapila

Lahjakas laulaja kertoi vuonna 2014, että joutui raiskatuksi 19-vuotiaana.

Maailman suosituimpiin ja kieltämättä lahjakkaimpiin kuuluva laulaja Lady Gaga, 30, on paljastanut hiljattain haastattelussa kärsivänsä traumaperäisestä stressihäiriöstä. Lahjakas taiteilija raiskattiin, kun hän oli vain 19-vuotias.

Tapahtunut on jättänyt Gagaan elinikäiset arvet ja hän avautui niistä #ShareKindness-kampanjan myötä, kun hän vieraili seksuaalivähemmistöihin kuuluvien kodittomien nuorten yömajassa Harlemissa.

- Kärsin mielenterveydellisistä ongelmista ja kamppailen niiden kanssa joka päivä. Kärsin traumaperäisestä stressihäiriöstä. En ole koskaan kertonut sitä kenellekään, joten nyt kerron, Gaga paljasti.

Laulajatar kertoi, että läheisten tuki ja turva ovat auttaneet pitämään hänet pinnalla.

"Hyvyys on parannuskeino vihaan"

Gaga uskoo, että kiltteys, hyvyys ja avunanto ovat parannuskeinoja, joilla pystyy hillitsemään pahuutta maailmassa.

- Uskon, että hyvyys on parannuskeino pahuuteen ja vihaan ympäri maailman. Haluan jakaa hyvyyttä monin eri tavoin. Rakastan antaa asioita ihmisille, joilla ei ole mitään tai jotka ovat hädänalaisia. Nämä lapset eivät ole pelkästään kodittomia tai hädänalaisia, monet heistä ovat selviytyneet traumasta; heidät on hylätty jollain tavalla. Oma traumani on auttanut minua ymmärtämään muiden traumoja. 

- Olen etsinyt tapoja parantaa itseäni ja olen huomannut, että hyvyys on paras keino. Yksi keino auttaa traumasta kärsiviä ihmisiä on syöttää heille niin paljon myönteisiä ajatuksia kuin vain mahdollista.

Hän myös twiittasi myöhemmin, että paljasti yhden suurimmista salaisuuksistaan maailmalle. Voit katsoa Lady Gagan twiitin alapuolelta tai täältä.

Gaga on myös aiemmin puhunut julkisuuden varjopuolista ja siitä, kuinka julkisuus on riistänyt hänen vapautensa. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Female First, E Online

Lue myös: Lady Gaga liikuttui kyyneliin faniensa yllätyksestä: "Olette siunanneet minua"

Kilpailut

Uusimmat