Kuva: AOP / Kati Hukka

Suomalaisnaiset voittivat matkan X Factor -finaaliin: Kannustamme Saaran voittoon!

10.12.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Radio Nova lennätti Kati Hukan ja Kati Turusen Lontooseen X Factor -huuman keskelle.

Tänään Lontoon Wembley Arenalla kilpaillaan suuressa X Factor -finaalissa, ja yksi kolmesta finalistista on suomalainen Saara Aalto. Radio Nova järjesti kilpailun, jonka palkintona oli kahden hengen matka katsomaan finaalia paikan päälle ja kannustamaan Saara Aaltoa voittoon.

Kati Hukka oli kilpailun onnekas voittaja, ja hän lähti tänään aamulla Lontooseen yhdessä ystävänsä Kati Turusen kanssa. Nainen liikuttui kyyneliin saadessaan tietää voitostaan eilen perjantaina Radio Novan Aamun lähetyksessä. Tänään iltapäivällä Radio Novan Viikonlopun Arttu Harkki soitti hyväntuuliselle voittajalle ja kyseli uusimpia kuulumisia.

Kati Turunen (vas.) lentokentällä aamukahvilla Kati Hukan kanssa. (kuva: Kati Hukka)

Lahtelaisnaiset olivat päässeet Lontoon maaperälle ja olivat puhelun aikaan matkalla taksilla hotellille.

- On jännittynyt fiilis. Mieletöntä päästä näkemään se koko show! Erityisesti odotan Saaran ja Adam Lambertin duettoa, Hukka tunnelmoi.

Nainen viittasi tänään odotettavissa olevaan megaluokan duettoon, jossa Aalto ja Lambert yhdessä esittävät Queenin Bohemian Rhapsody -kappaleen. Hukalla on jo suunnitelmia tehtynä Aallon voiton varalle. Voittaja selviää sunnuntain tuloslähetyksessä.

- Mehän olemme silloin jo takaisin Suomessa. Täytyy ostaa jotkut selkeät fanituotteet ja sanoa kaikille, että olemme nähneet finaalin livenä ja olleet kannustamassa Saaran voittoon. Juomien kilistely on itsestäänselvyys.

Naiset aikovat heilutella mukaansa ottamiaan Suomen-lippuja Wembley Arenalla vimmatusti ja pitää paikan päällä hauskaa kaikkien suomalaisten puolesta.

Lue myös: Saara Aallon toinen finaalibiisi paljastettu

Radio Novan Viikonloppu lauantaisin klo 10-15

Kilpailut

Uusimmat