Kuva: AOP

Uupuneen näköinen Kanye West palasi julkisuuteen - katso tuoreet kuvat

13.12.2016 14:15 - Elisa Jalasjoki

West kuvattiin kävelyllä vain viikko sairaalasta vapautumisensa jälkeen.

Vasta viikko sitten sairaalahoidosta vapautettu Kanye West, 39, kuvattiin maanantaina kävelemässä New Yorkin kaduilla väsyneen näköisenä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tähti palasi valokeilaan rankkojen kokemustensa jälkeen. 

Kuvissa West nähdään rennosti pukeutuneena, mutta selvästi onnettoman näköisenä. Myös tähden ulkonäkö on muuttunut viime näkemältä. Noin viikko sitten uutisoimme, kuinka mies äkillisesti värjäsi hiuksensa vaaleiksi.

Katso kuvat uupuneen näköisestä tähdestä alta.

(kuva: Splash)

West toimitettiin sairaalahoitoon marraskuun puolivälissä, kun tämän ilmoitettiin kärsivän vakavasta uupumuksesta. Myöhemmin tähden kerrottiin saaneen myös hermoromahduksen, sekä kärsivän psykoottisesta uupumuksesta. 

Miehen äkilliseen romahdukseen on annettu monia syitä. Epäillään muun muassa, että lokakuun alussa Pariisissa tämän vaimoon Kim Kardashianiin kohdistunut ryöstö, aiheutti miehelle valtavaa stressiä.

(kuva: Splash)

Viime aikoina pariskunnan suhteen tilasta on annettu mediassa hyvin negatiivista tietoa. Kardashianin huhutaan suunnittelevan miehensä jättämistä, sekä tämän kerrotaan olevan hyvin kyllästynyt Westin kiukutteluihin ja mielialavaihteluihin.

- Kanyen tulisi levätä ja keskittyä omaan mielenterveyteensä. Sen sijaan hän on ollut todella kiireinen koko viikon ja lopettanut lepäämisen kokonaan, pariskunnalle läheinen lähde kertoo People-lehdelle.

- Kim on hänen käytökseensä todella ärsyyntynyt. Hän myös näyttää hyvin onnettomalta ja viettää paljon aikaa perheensä kanssa.

Lue myös: Kim Kardashianilla huhutaan olevan salarakas - "toinen mies" julkaisi mysteerisen kuvan

Lue myös: Kanye West pääsi sairaalasta: "Tämä on ollut hänelle helvettiä"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat