Kuva: AOP

Kelly Osbourne avoimena: Robin Williams pelasti äitini hengen!

10.01.2017 13:15 - Senja Rapila

Ossy Osbournen tytär kertoo tuoreessa kirjassaan myös sen, että hänen isänsä Ozzy ei aikonut jatkaa elämää ilman vaimoaan, Sharonia.

Kelly Osbourne, 32, väittää tuoreessa paljastuskirjassaan, että hänen isänsä Ozzy Osbourne, 68, olisi ottanut yliannostuksen, kun hänen äitinsä taisteli syövän kanssa ja sai kohtauksen. Sharon Osbournella, 64, diagnosoitiin paksusuolen syöpä vuonna 2002. 

"Isä oli siellä boksereissaan ja katsoin, kuinka hän työnsi kätensä purkkiin, joka oli täynnä pillereitä, ja katsoin kuinka hän laittoi kourallisen jotain suuhunsa. Sen jälkeen hän huuhteli ne alas vodkalla", Kelly on kirjoittanut. 

"(Myöhemmin ambulanssissa) hän kumartui ja laittoi kätensä äidin suun eteen, nähdäkseen hengittääkö tämä. Sen jälkeen hän sammui, käsi äidin kasvoilla. Ensihoitajat yrittivät saada häntä pois siitä ja isä, tietämättä siitä missä hän oli sillä hetkellä, alkoi vastustaa vanhasta tottumuksesta. Ensihoitajat pysäyttivät ambulanssin ja soittivat poliisille."

"Isä ei pystynyt hyväksymään sitä ajatusta, että hän menettäisi äidin."

Kelly on myös kertonut There Is No F*cking Secret -paljastuskirjassaan, että edesmennyt näyttelijä Robin Williams pelasti hänen äitinsä hengen, sillä tämä onnistui suostuttelemaan Sharonin jatkamaan kemoterapiaa.

"Hän kiipesi sängylle äitini viereen. Hän pysytteli siellä koko iltapäivän ja silloin äidin nauru raikui koko talossa. Vähän sen jälkeen kun hän lähti, äiti kertoi meille, että hän aikoo mennä takaisin ja käydä kemoterapian loppuun asti. Robin Williams auttoi pelastamaan äidin hengen."

Sharon Osbourne. (kuva: Splash)

Lähde: Female First

Lue myös: Led Zeppelin -legenda hämmentyi Ozzy Osbournen tekstiviestistä: "Kissani on kateissa!"

Lue myös: Vitamiinipillerit olivat koitua Ozzy Osbournen kohtaloksi

Lue myös: Ozzy Osbourne legendaarisesta hittibiisistä: "Pelottavin kappale, mikä on koskaan tehty"

Kilpailut

Uusimmat