Kuva: AOP

Victoria Beckham harvinaisen avoimena - katuu rintojensa suurentamista

11.01.2017 20:15 - Senja Rapila - Luettu 2 451 kertaa

Entinen Spice Girls -kaunotar on kirjoittanut koskettavan kirjeen 18-vuotiaalle itselleen, jossa hän ohjeistaa nuorta Victoriaa nauttimaan elämän jokaisesta hetkestä.

Muotimaailmassa vaikuttava, entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckham, 42, on kirjoittanut brittien Vogueen kirjeen 18-vuotiaalle itselleen. Kirjeessä hän puhuu muun muassa siitä, ettei hänen olisi kannattanut nuorempana koskea kirurgin veitsellä rintoihinsa.

"Minun pitäisi varmaan sanoa, että älä koske rintoihisi. Kaikkina niinä vuosina kielsin sen - se oli tyhmää. Merkki epävarmuudesta. Iloitse siitä, mitä sinulla on", Beckham kirjoittaa.

Lisäksi hän muisteli kirjeessään niitä päiviä, kun hän oli koulukiusattu. Vaikka ikävät muistot ovatkin seuranneet häntä nuoresta iästä lähtien, hän halusi kirjeessään kertoa itselleen sen, että nuoruuden huonot kokemukset ovat vain tehneet hänestä vanhemman.

"En ole varmaan vieläkään unohtanut sitä, että sinua kiusattiin koulussa? Muistatko sen ensimmäisen päivän ala-asteella? Suurimmalla osalla lapsista oli heidän omat takkinsa ja viimeisimmät, hienot laukut, mutta sinulla ei ollut. [...] Se paksu nahka, jonka kehitit silloin, pitää sinut jo nyt hyvin pystyssä, ja pitää vielä koko loppuelämäsi ajan."

Voit lukea koko Victoria Beckhamin kirjoittaman kirjeen Voguen sivuilta, täältä.

David ja Victoria Beckham vuonna 1999. (kuva: AOP)

Victoria Beckham vuonna 2007. (kuva: AOP)

Nykyisin Victoria viihtyy asuissa, jotka eivät paljasta rintoja. 2016. (kuva: AOP)

Lähde: Vogue

Lue myös: Victoria Beckham paljasti kauniin ihonsa salaisuuden - lohta joka päivä

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi hätkähdyttävän kuvan - jalat näyttävät superhoikilta

Lue myös: Victoria Beckham julkaisi suloisen kuvan itsestään ja tyttärestään - joutui kritiikin kohteeksi

Suosittelemme

Uusimmat