Kuva: AOP

Selena Gomez ja The Weeknd eivät peittele suhdettaan - "He eivät välitä, jos kaikki tietävät"

12.01.2017 13:15 - Senja Rapila

Hempeiden kuvien tullessa julki The Weekndin entinen mallityttöystävä Bella Hadid lopetti Selena Gomezin seuraamisen Instagramissa.

Aiemmin tänään kerroimme, että laulaja The Weekndillä eli Abel Tesfayella, 26, sekä Selena Gomezilla, 24, olisi meneillään romanssi. Kaksikko kuvattiin hiljattain halailemassa ja suutelemassa avoimesti kadulla sen jälkeen, kun he kävivät syömässä romanttisen illallisen italialaisessa ravintolassa.

- Ensin Selena ja Abel halusivat pitää suhteensa salassa, mutta he ovat nyt päättäneet, etteivät he välitä siitä jos kaikki tietävät, lähteet ovat kertoneet.

- Abel on aina pitänyt Selenasta. Hänen mielestään Selena on erittäin lahjakas ja seksikäs.

The Weeknd ja Selena Gomez. (kuva: Youtube)

(kuva: AOP)

Female First -sivuston mukaan parin tulevaisuus saattaa olla kuitenkin hataralla pohjalla, sillä asiantuntijoiden mukaan Tesfayen elekieli kertoo, että hän on hyvin pidättäytyväinen Gomezin suhteen.

- Kun Selena suutelee häntä, hänen (Tesfayen) ilme kertoo sen olevan liikaa. Hän katsoo myös eri suuntaan. Kun pariskunnat katsovat eri suuntiin tällä tavoin, se kertoo, etteivät he ole samanmielisiä, kehonkielen asiantuntija tohtori Lillian Glass on kommentoinut julki tulleita kuvia.

Voikin olla mahdollista, että Tesfaye ei ole päässyt vielä täysin yli suhteestaan Victoria's Secret -malli Bella Hadidiin, 20. Ex-pariskunnan tunteet voivat olla molemminpuolisia, sillä Hadidin on kerrottu lopettaneen Gomezin seuraamisen Instagramissa sen jälkeen, kun huhut Gomezin ja The Weekndin tapailusta lähtivät liikkeelle ja hempeät kuvat tulivat julki.

Bella Hadid ja The Weeknd. (kuva: AOP)

Lähde: Female First, Female First

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Bella Thornea ryöpytettiin eron jälkeen netissä: "Sain tappouhkauksia"

Lue myös: Mikä ilmestys! Kristen Stewartiin yhdistetty mallikaunotar seksikkäissä kuvissa

Kilpailut

Uusimmat