Kuva: AOP

American Horror Storyn seitsemännestä kaudesta paljastuksia - "Se on moderni tarina"

13.01.2017 09:17 - Senja Rapila

Televisiosarjan johtava tuottaja on paljastanut pieniä yksityiskohtia tulevalta tuotantokaudelta. Sarjan on määrä jatkua ainakin vuoteen 2019 asti.

American Horror Story on yksi tämän hetken puhuttavimmista ja suosituimmista televisiosarjoista. Vuonna 2011 tarinansa aloittanut kauhusarja on saamassa piakkoin jatkoa, kun seitsemättä tuotantokautta lähdetään kuvaamaan.

Sarjan vastaava tuottaja Ryan Murphy, 51, on paljastanut hiljattain haastattelussa, että uudella tuotantokaudella tullaan näkemään varmasti kaksi hyvin tuttua kasvoa edellisiltä tuotantokausilta: näyttelijät Sarah Paulson sekä Evan Peters.

Näyttelijä Sarah Paulson. (kuva: AOP)

Näyttelijä Evan Peters. (kuva: AOP)

- Maailmassa on vain kolme ihmistä, jotka tietävät millainen tuleva tuotantokausi tulee olemaan. En tiedä, pidämmekö tuotantokauden teeman salassa loppuun asti. Viime vuosi oli menestys. En tiedä, teemmekö niin uudelleen. Uskon, että saatamme paljastaa jotain aiemmin kuin mitä viime vuonna.

- Aloin vasta kirjoittamaan sitä, enkä ole vielä roolittanut uutta tuotantokautta kokonaan. Mukana ovat vasta Sarah ja Evan. Kyseessä on moderni tarina. Siinä on kaikki, mitä voin kertoa.

People-lehti uutisoi, että suositun kauhusarjan on määrä jatkua ainakin vuoteen 2019 asti kahdeksannen ja yhdeksännen tuotantokauden merkeissä.

Voit katsoa odotellessasi American Horror Storyn kuudennen tuotantokauden kaikki tiiserit alapuolella olevalta videolta.

Lue myös: Pako-sarjan odotettu traileri vihdoin julki - katso!

Kilpailut

Uusimmat