Kuva: Vilma Kaura

Iholla-sarjan julkkistähdet paljastettiin: Mukana myös Dannyn nuori Erika-rakas!

13.01.2017 11:33 - Erica Alaluusua

Suosittu Iholla-sarja palaa ruutuihin uusin kasvoin.

Ensi huhtikuussa jatkuu AVA-kanavan suosikkisarja Iholla. Tulevalle kaudelle on valittu viisi tunnettua naishenkilöä, jotka kuvaavat videopäiväkirjaa elämänsä ylä- ja alamäistä kotona, töissä ja harrastuksissa.

Mukana tulevalla kaudella ovat räppäri Sini Sabotage, Tangokuningatar Erika Vikman, radio- ja televisiojuontaja Kristiina Komulainen, maajoukkue-lumilautailija Kristiina Nisula sekä kirjailija ja kolumnisti Laura Friman.

Erika Vikman on yksi Iholla-sarjan tulevista tähdistä. (kuva: Vilma Kaura)

Hallitseva Tangokuningatar Erika Vikman, 23, on viime aikoina nähty otsikoissa sen jälkeen, kun parisuhde iskelmätähti Dannyn, 74, kanssa paljastui.

"Päätin ottaa tämän tutkimusretkenä itseeni. Tietysti Danny on osana elämääni ja jossain määrin videopäiväkirjaani, mutten aio varsinaisesti kuvata häntä", Vikman kertoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

Sini Sabotage, 30, on Levikset repee -biisistään tunnettu rap-artisti. Lisäksi hän on aiemmin toiminut myös radiojuontajana ja DJ:nä. Sini on päättänyt kuvata aidosti ja rehellisesti elämäänsä.

"Mulla ei ole mitään näyttelijänlahjoja, joten tulen olemaan oma itseni. Pääsääntöisesti tähän asti on kuvattu ilman meikkiä ja tukka pystyssä, se on ollut tosi vapauttavaa", Sini kertoo.

Kristiina Nisula, 24, toivoo antavansa itsestään positiivisen kuvan.

"Toivon inspiroivani muita. Reissaan paljon, mikä on haastavaa ja rankkaa kropalle. On oltava valmis nopeisiinkin muutoksiin ja kestettävä, jos kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan."

Kristiina Komulainen, 38, on ollut pitkällä tauolla. Nyt hän on palannut useampaan eri rooliin ja mielenkiintoisiin projekteihin.

"Meissä kaikissa on monta puolta. En todennäköisesti tule vastaamaan sitä kuvaa, jonka minusta on julkisuudessa saanut, hyvässä että pahassa", Komulainen sanoo.

(kuva: AOP)

Laura Friman, 36, aloittaa tänä keväänä työskentelyn myös radiossa. Frimanilla on kaksi lasta, joten kiireeltä ei voi välttyä.

"Työn ja perheen yhdistäminen tulee olemaan vaikeampaa kuin koskaan", Friman kertoo.

Lue myös: Muotia rakastava Sini Sabotage paljastaa nettikauppavinkkinsä

Lue myös: Erika Vikman, 23, suhteestaan Dannyyn, 74: "Saan viestejä, joissa sanotaan, että olen sairas"

Kilpailut

Uusimmat