Kuva: AOP

Paris Jackson avoimena: Joutui raiskauksen uhriksi teini-ikäisenä

25.01.2017 08:15 - Reija Saarinen

Kokemus ajoi Jacksonin itsetuhoisiin ajatuksiin.

Popin kuninkaan Michael Jacksonin tytär Paris, 18, uskoo, että hänen isänsä kuolema ei ollut luonnollinen. Daily Mailin mukaan Jackson uskoo isänsä tulleen murhatuksi vuonna 2009.

- Hän antoi pieniä vihjeitä erinäisten ihmisten teoista ja olikin varma, että jonain päivänä nämä ihmiset tappavat hänet.

- Se on itsestään selvää, että niin kävi. Kaikki osoittavat siihen suuntaan. Tiedän, että tämä kuulostaa salaliittoteorialta, mutta jokainen todellinen fani, ja koko perhe tietää totuuden.

Paris oli itse vain 11-vuotias, kun hänen isänsä menehtyi. Syyksi todettiin tappava yhdistelmä reseptilääkkeitä. Syytteeseen joutui Jakcsonin lääkäri, joka sai myöhemmin myös neljän vuoden tuomion.

Isän menetys ei ole ainut taistelu, jonka Paris on elämänsä aikana käynyt. Haastattelussa Paris paljasti joutuneensa 14-vuotiaana raiskauksen uhriksi. Se ajoi hänet yrittämään itsemurhaa.

- Se oli todellista itsevihaa. Minulla oli todella huono itsetunto ja olin varma, etten osaa tehdä mitään oikein. Ajattelin, ettei minulla ole oikeutta elää.

Viimeisimmän itsemurhayrityksen jälkeen Paris kirjautui hoitoon. Se muutti nuoren naisen elämän.

Tulevaisuudessa Paris haluaakin tehdä omaa rahaa, eikä vain elää edesmenneen isänsä perinnöllä. Tätä nykyä hän tekee muun muassa mallintöitä.

Lue myös: Michael Jacksonin Paris-tytär on tuoreissa mainoskuvissa kuin ilmetty Madonna - katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat