Kuva: AOP

Mallikaunotar julkaisi rehellisen kuvan: "Vatsamakkarat ovat kauniita"

02.02.2017 10:45 - Rea Tallgren

Iskra Lawrence julkaisi kuvan mukana pitkän kirjoituksen, joka muistuttaa siitä, kuinka tärkeää itsensä hyväksyminen on.

Iskra Lawrence on mallikaunotar, joka yrittää saada naisen suhtautumaan lempeämmin omiin vartaloihinsa. 26-vuotias vaaleaverikkö julkaiseekin itsestään lähinnä kuvia, joita ei ole käsitelty. Toiminta on melkoisen poikkeuksellista mallimaailmassa, jossa käsitellyt muotikuvat usein myös täyttävät mallien Instagram-sivut. 

Nyt Lawrence on julkaissut kuvaparin, joka osoittaa, kuinka paljon pelkällä asennolla voi muuttaa omaa olemustaan. Lawrencen kuvatekstissä muistutetaan, että myös "vatsamakkarat ovat kauniita". 

Lawrence kertoo olleensa alalla jo 13 vuoden ajan, ja tottunut siihen, että asiakkaat haluavat aina käyttää hänestä kuvia, joissa hänen vatsansa näyttää niin litteältä kuin mahdollista. 

"Se sai minut ajattelemaan, että vain se on kaunista ja vain se on hyväksyttävää."

Lawrencen kanta asiaan muuttui radikaalisti, kun hän meni kuvauksiin, joissa kuvakäsittelyä ei käytetty ja jonka julkaistuissa kuvissa näkyivät esimerkiksi hänen selkämakkaransa. 

"En aio valehdella; ensin olin shokissa. Mutta sitten shokki muuttui iloksi. Ymmärsin, että he hyväksyivät minut juuri sellaisena kuin olin", Lawrence perustelee. 

Oivalluksen jälkeen Lawrence perusti Instagram-tilin ja aloitti #everyBODYisbeautiful-kampanjan, jonka tarkoitus on muistuttaa, että jokainen keho on täydellinen juuri sellaisena kuin on. 

Lue myös: Pluskoon malli sai potkut ison lantionsa takia - poseeraa nyt Playboyssa 

Kilpailut

Uusimmat