Kuva: Mikko Räsänen

Riisutut-sarjan kauniilla Henrikalla on mallitausta - katso kesäiset mallikuvat

05.02.2017 10:15 - Mikko Räsänen

Henrika Vehmainen luopuu kaikista vaatteistaan MTV:n uutuussarjassa.

Riisutut on MTV:n uutuusarja, jossa kuusi suomalaista luopuu ohjelman ajaksi kaikista tavaroistaan aina vaatteita myöten. Osallistujat aloittavat ohjelman alasti, mutta saavat joka päivä takaisin yhden ohjelman alussa pois antamistaan tavaroista. Ohjelman ajatuksena on laittaa meille pohtimaan, miten pärjäämme ilman tavaraa ja mikä on eri tavaroiden tärkeysjärjestys. Eli kun saa takaisin yhden tavaran, osuvatko ensimmäiset valinnat vaatekappaleisiin vai onko kiire saada matkapuhelin niin suuri, että se ajaa jopa vaatteiden edelle.

Yksi ohjelman osallistujista on Henrika Vehmainen. Hän on entuudestaan julkisuudesta tuttu, sillä Henrika voitti Miss MP -kilpailun moottoripyörämessuilla viime vuonna. Hän on ollut mukana myös tv:n Kiss Bang Love -ohjelmassa, jossa sinkut laitetaan valitsemaan treffiseuraa sokkona tehdyn suutelukokeen perusteella.

Missikaunotar Henrika on nähty myös mallina. Viime kesänä hän poseerasi mallin Voice.fi:n ja Hyvinkään kauppakeskus Villan yhteisissä muotikuvauksissa. Katso mallikuvat alta.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Kati, 25, on Suomen kaunein taksikuski

Kilpailut

Uusimmat