Kuva: AOP

Ville Valo Me Naisissa: Elämä ilman juhlimista ei ole elämää

07.02.2017 08:45 - Senja Rapila

Alkoholin kanssa ongelmissa ollut HIM-nokkamies myöntää haastattelussa, että nykyään tulee juhlittua enää kerran kuukaudessa.

Muusikko Ville Valo, 40, on aiemmin puhunut avoimesti suhteestaan alkoholiin. Huonosti juomistaan hallinnut muusikko hakeutui nimittäin katkaisuhoitoon holtittoman juomisensa takia vuonna 2007. 

Nykyään Valo kertoo juhlivansa vain kerran kuukaudessa.

- Aina pitää raikuloida vähän. Elämä ilman rai raita ei ole elämää, mutta liika rai rai ei ole hyväksi, hän on kertonut Me Naisille.

Vaikka HIM keikkaileekin ahkerasti ulkomailla, ei kotosuomesta pois muuttaminen ei ole käynyt Valolla mielessäkään. Hän viihtyy hyvin Helsingissä, kotonaan Pikku Huopalahdessa. Haastattelussa hän kertoi, että viettää kaikesta huolimatta hyvin epätasaista arkea.

- En ole koskaan löytänyt elämääni balanssia. Saatan soittaa viikon kämpillä kalsareissa kitaraa. Seuraavan viikon juoksen ja vedän pelkkää pinaattia.

Valo kommentoi myös Me Naisten haastattelussa, että suunnittelee yhtyeensä HIM:in kuoppaamista vähintään kolme kertaa viikossa. Minkäs sille voi, kun on tulisieluinen luonne. Yhtyeellä on kuitenkin ikää jo 25 vuotta.

Lähde: Me Naiset

Lue myös: Tuukka Temonen palkittiin saksalaisilla elokuvafestivaaleilla: "Tuomareilla ei hajuakaan Apulannasta"

Kilpailut

Uusimmat