Kuva: AOP

Fifty Shades Darker -kaunottaren nolo hetki punaisella matolla - toimittaja yllätti täysin

07.02.2017 14:45 - Senni Loikala

Näyttelijä Dakota Johnsonin vilpitön reaktio Beyoncén raskausuutiseen huvittaa netissä.

Fifty Shades of Grey -ja uunituoreen Fifty Shades Darker -elokuvien pääroolia näyttelevältä Dakota Johnsonilta, 27, oli mennyt ohi, että laulajasuuruus Beyoncé odottaa kaksosia. Beyoncén raskaudesta uutisoitiin laajasti maailmalla viime viikolla.

Viime viikonlopun alkajaisiksi Johnson edusti Fifty Shades Darkerin ensi-iltanäytöksessä punaisella matolla ja toimittaja kysyi näyttelijältä, missä tämä oli kuultuaan Beyoncén raskaudesta. Tällöin selvisi, ettei Johnson ollut vielä kuullut raskausuutista ja hänen aito reaktionsa tallentui videolle.

- Voi hyvä jumala! Olin juuri tässä, kun sain tietää uutisesta. Vau! Mikä minussa on vikana, minne menen, minun täytyy selvästi elää jollakin toisella planeetalla, Johnson sai sanotuksi.

Videolla Johnson ilmoittaa myös kahdelle lähellään olevalle henkilölle, että Beyoncé on raskaana. Huvittavuutta lisää se, että molemmat tiesivät uutisesta jo.

Katso alta video, josta näet Johnsonin reaktion raskausuutiseen. Pääset näkemään kyseisen kohdan videon aikakoodista 1:16.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Dakota Johnson myöntää kyllästyneensä Fifty Shades -elokuvien seksikohtausten kuvaamiseen

Lue myös: Uusi Fifty Shades Darker -klippi saa huuman nousemaan - katso paljastuksia kulissien takaa

Lue myös: Fifty Shades Darker -elokuvaan pohjautuva musiikkivideo julkaistiin - katso rohkea pätkä

Kilpailut

Uusimmat