Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Bumtsibumin juontaja Kalle Lindroth: Ohjelmaan imettiin vaikutteita maailmalta!

11.03.2017 09:15 - Erica Alaluusua

Viihdeohjelma Bumtsibum päivitettiin nykyaikaan uusilla kasvoilla, rap-musiikilla sekä aiempaa modernimmalla lavastuksella.

Kalle Lindroth, 27, nähdään pian alkavan Bumtsibum-ohjelman juontajana. Ohjelmaa esitettiin aikaisemmin vuosina 1997-2005, jolloin juontajan pestissä nähtiin Marco Bjuström, 50.

Juontajatyö ei ole Lindrothin ensimmäinen, sillä hänet on voinut nähdä vuosina 2008-2011 nuortenohjelma Summerin toisella juontajapaikalla. Viimeisen Bumtsibum-ohjelman kuvauspäivän jälkeen Lindroth kuvaili tunnelmia hyviksi.

- Haikeat ja hyvät fiilikset. Periaatteessa kuvausten loppuminen harmittaa todella paljon, kun meillä oli niin kivaa. Toisaalta tässä alkaa pikkuhiljaa väsyttääkin, joten ihan kiva kun tulee tauko.

Ohjelma on kokenut nuorennusleikkauksen, sillä juontajan lisäksi kapteenit on päivitetty. Kapteeneina toimivat Heikki Puhakainen, joka taas on soittanut koskettimia useassa eri kokoonpanossa, kuten Sunrise Avenuessa ja My First Bandissa, sekä Norma John -yhtyeestä tuttu Lasse Piirainen.

Ohjelmassa ei enää yhteislaulua nähdä, ja musiikkilajeista mukaan on tullut ainakin rap-musiikki. Myös kuvausten miljöö on muuttunut aiempaa modernimmaksi, ja etenkin valkoinen väri näkyy nyt kuvausten lavasteissa. Olennaista on myös se, että ohjelman nimestä on karsittu huutomerkki pois. Lindroth ei kuitenkaan tahdo vertailla uutta kautta aikaisempiin Suomen tuotantokausiin.

- En ollenkaan vertaile aikaisempaan versioon. Olemme paljon katsoneet, mitä Ruotsissa, Norjassa ja ylipäätään 26 muussa maassa on tehty, ja tähän on imetty jokaisesta vaikutteita.

Ehdottaessa sarjan olevan käytännössä täysin uusi, on Lindroth samaa mieltä.

- Formaatin irlantilaisomistaja oli katsomassa kuvauksia ja sanoi ohjelman olevan sama, mutta uudella suomalaisella twistillä. Mutta kyllä, ohjelma on sinänsä uusi.

Bumtsibum alkaa MTV3-kanavalla 18. maaliskuuta.

Lue myös: Kalle Lindrothilta ei kuulla "nami nami" -tyylisiä hokemia Bumtsibumissa - "Ei tunnu luontevalta"

Lue myös: Kirkasta musikaali - pääosassa nuori suomalaislaulaja

Lue myös: Kalle Lindroth meni naimisiin - häissä julkkisvieraita ja Smak-bändin yhteenpaluu

Kilpailut

Uusimmat