Kuva: AOP

Avenged Sevenfoldin keikkalavalla järkyttävä onnettomuus - yksi kuollut

22.02.2017 11:34 - Erica Alaluusua

Avenged Sevenfoldin teknikko taistelee hengestään tiputtuaan kattotuolista purkaessaan lavarakenteita Saksassa. Onnettomuudessa kuoli teknikon alle jäänyt 19-vuotias mies.

Metallimusiikkiyhtye Avenged Sevenfold perui aikaisemmin Milanon keikkansa, ja perusteli tätä Facebookissa sairaustapauksella. Nyt bändi on kuitenkin julkaissut tekstin, jossa kertoo miksi kyseinen konsertti on todellisuudessa peruttu.

Syynä on kammottava onnettomuus, jossa yhtyeen mukana kulkeva teknikko taistelee hengestään pudottuaan 19-vuotiaan avustajan päälle, joka kuoli välittömästi.

Lue alta Avenged Sevenfoldin vapaasti suomennettu päivitys.

"Meillä on kerrottavanamme erittäin surullisia uutisia. Eilen illalla Saksan Stuttgartin keikkamme jälkeen 26-vuotias näyttämömiehemme tippui kattotuolista purkaessaan lavaamme. Hän putosi hyvin korkealta 19-vuotiaan miehen päälle, joka kuului paikalliseen tiimiin. 19-vuotias kuoli traagisesti saamiinsa vammoihin. Toinen mies on kriittisessä tilassa sairaalassa. Tämä on sydäntä särkevää kaikille jäsenillemme niin yhtyeessä kuin tiimissämme.

Me kaikki lähetämme ajatuksemme ja rukouksemme miehelle sairaalassa, molemmille perheille, kaikille paikallisen Live Nationin joukosta ja jokaiselle muulle, jonka elämää tämä kamala onnettomuus kosketti. Me rakastamme tiimiämme erittäin paljon, kuten myös paikallisten tiimien jäseniä, jotka ovat olennainen osa jokaista show'tamme missä tahansa maailmalla olemmekin. Tämä on karu muistutus siitä, kuinka nopeasti onnettomuus voi tapahtua ja elämä särkyä. Kerromme lisää, heti kun kuulemme enemmän."

Avenged Sevenfoldin kertoman tapahtumista voit lukea alta.

Jos kuva ei näy, voit luke tekstin myös täältä.

Avenged Sevenfoldin on määrä esiintyä Suomessa 7. maaliskuuta, eikä keikkaa ole ainakaan toistaiseksi peruttu.

Kilpailut

Uusimmat