Kuva: AOP

Jared Leton tyylistä ei persoonallisuutta puutu! Katso kuvat värikkäästä asusta

24.02.2017 21:45 - Senja Rapila

Oscar-palkittu näyttelijä saapui Los Angelesin lentokentälle hyvin värikkäässä asukokonaisuudessa, joka herätti varmasti hyvin paljon huomiota.

Jared Leto, 45, on ennen kaikkea Oscar-palkittu näyttelijä, mutta sen lisäksi myös hyvin taitava laulaja yhtyeessään 30 Seconds to Mars. Muusikonuransa lisäksi hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Fight Club, Unelmien sielunmessu sekä Amerikan psyko.

Suosittu laulaja ja näyttelijä yllättää monesti persoonallisuudellaan, sillä hänet ollaan nähty vuosien aikana parran kanssa, parratta, pitkissä ja lyhyissä hiuksissa sekä ennen kaikkea hyvin persoonallisissa asukokonaisuuksissa.

Leto on 45-vuotiaanakin uskollinen persoonalliselle tyylilleen ja hänet kuvattiinkin hiljattain Los Angelesin lentokentällä iloisen värikkäässä asukokonaisuudessa. Asukokonaisuus yhdisteli muun muassa vihreää, punaista ja sinistä, sekä paljon erilaisia kuoseja.

Voit katsoa kuvia Leton erikoisesta asukokonaisuudesta alapuolelta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Leto oli lomailemassa yhdessä mysteerinaisen kanssa, jonka huhutaan olevan Suicide Squad -näyttelijän tuorein tyttöystävä. Voit katsoa kuvan naisesta alapuolelta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jared Leto palaamassa Jokeri-rooliinsa? Julkaisi salaperäisiä kuvia

Lue myös: Näin sekopäinen oli Suicide Squad -elokuvan Jokeri - katso video kulissien takaa

Lue myös: Suicide Squad -elokuvaan pettynyt haastaa tekijät oikeuteen? Syynä poistetut Jokeri-kohtaukset

Kilpailut

Uusimmat