Kuva: Senja Rapila

Evelina kroppaansa kohdistuneesta pilkasta: "Sain kuulla, että oon vyötäröstä alaspäin liian iso"

05.03.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Evelina on ottanut Instagramissa kantaa erilaisiin kauneusihanteisiin.

Laulaja Evelina on ottanut Instagramissa kantaa kauneusihanteisiin ja samalla kertonut myös omaan ulkonäköönsä kohdistuneesta pilkkaamisesta. Nainen kertoo Instagram-selfien kuvatekstissä, että hänen yläasteaikoinaan kurvikkuus ei ollut osa yleistä kauneusihannetta samalla tavalla kuin nykyään.

”Oon ollut saman kokonen sieltä yläasteelta asti ja silti sain kuulla nääästyyn sävyyn tosi monta vuotta siitä et oon vyötäröstä alaspäin liian iso, en näytä sopisuhtaselta, et mun "pitäis vähän urheilla" ja "mun reidet näkee kilometrien päästä" ja jossain vaiheessa pieni ihminen ehkä uskokin siihen”, Evelina kirjoittaa.

Evelina kirjoittaa, että hänen mielestään on hyvä, että ihmiset näkevät julkisuudessa monenlaisia kroppia ja näin kauneusihanteesta tulee entistä monipuolisempi. Nainen kertoo tajunneensa, että omaa kropan muotoa ei tarvitse hävetä.

Evelina on aiemminkin ottanut kantaa ulkonäköpaineisiin Instagramissa. Viime syksynä nainen jakoi kuvaparin itsestään vatsan paljastavassa topissa ja kertoi kuvatekstissä saavansa paljon ulkonäköönsä kohdistuvia kommentteja. Voit katsoa tämän kuvan alta:

Lue myös: Evelina kantaa ottavasta somekuvastaan: "Maailmaa pitää muuttaa"

Kilpailut

Uusimmat