Kuva: AOP

Syy Katy Perryn ja Orlando Bloomin eroon selvisi: Näyttelijäkomistus ei halunnut perustaa perhettä

06.03.2017 17:30 - Senja Rapila

Lähipiiristä kerrotaan, että Bloom ei halua enää lisää lapsia taikka mennä naimisiin. Hänellä on 6-vuotias poika ex-vaimonsa kanssa.

Laulajakaunotar Katy Perryn, 32, ja näyttelijä Orlando Bloomin, 40, on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Pariskunta ilmoitti erostaan tiedotteella, jossa kerrottiin, että heidän eronsa on sopuisa. He myös kertoivat, että halusivat kunnioittavasti ottaa etäisyyttä toisiinsa.

Nyt lähipiiristä on paljastettu Mirror-lehdelle, että pariskunnan eron syynä oli erilaiset elämäntilanteet. Kerrotaan, että Perry olisi täysin valmis perustamaan perheen ja menemään naimisiin. Bloomilla on kuitenkin 6-vuotias poika Flynn entisen vaimonsa Miranda Kerrin kanssa, eikä hän ole lähipiirin mukaan haluamassa enää lisää perheenlisäystä.

- Heidän suhteensa oli mahtava parantumisprosessi Mirandasta eroamisen jälkeen, mutta Katy ja Orlando tajusivat nyt, että he ovat täysin eri sivuilla elämässään. Katy haluaa lapsia ja mennä naimisiin, Orlando on jo kokenut sen kaiken, lähipiiristä kerrotaan.

- Katy ei halua tuhlata enää aikaa 32-vuotiaana. Siitä tuli rasite suhteeseen.

Ex-pariskunnan erosta uutisoitiin ensimmäisen kerran maaliskuun vaihteessa. (kuva: AOP)

Kerroimme myös, kuinka Perry kommentoi some-kohun aiheuttanutta eroa Twitter-tilillään.

"Entä jos ajateltaisiin vuonna 2017 vähän uudella tavalla? Voit olla vieläkin ystävä ja rakastaa entisiä kumppaneitasi! Kukaan ei ole uhri tai vihollinen, hankkikaa elämä!" Perry kuittasi Twitterissä.

Katy Perry muutti hiustyyliään hyvin radikaalisti sen jälkeen, kun pariskunta erosi. Hän nimittäin leikkasi kauniit kutrinsa lyhyiksi. Voit katsoa kuvat täältä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Jennifer Lopez paljasti ikimuistoisimman leffasuudelmansa - ei ollut kumpikaan ex-miehistä

Lue myös: Fifty Shades -kaunotar on kieltänyt vanhempiaan katsomasta leffasarjan elokuvia - "Rankkaa heille"

Kilpailut

Uusimmat