Kuva: AOP

Precious-näyttelijä kävi salaa laihdutusleikkauksessa - "Pelkäsin menettäväni varpaat"

09.03.2017 15:45 - Senja Rapila

Kakkostyypin diabetes ajoi 33-vuotiaan Gabourey Sidiben kirurgin veitsen alle, kun omatoiminen laihdutus ei tuottanut tulosta.

Näyttelijä Gabourey Sidibe, 33, on tuttu kasvo monelle muun muasta elokuvasta Precious, sekä hän näyttelee myös televisiosarjassa Empire. Kolmekymppinen kaunotar on nyt kertonut käyneensä viime toukokuussa "salaa" - eli medioita tiedottamatta - laihdutusleikkauksessa.

Kertomansa mukaan Sidibe yritti pitkään laihduttaa omatoimisesti, tuloksetta. Lopulta kakkostyypin diabetes ajoi hänet päätökseen, että asialle täytyy tehdä jotain. Viimeinen vaihtoehto oli leikkaus.

- En halunnut enää olla huolissani. En todella halunnut huolehtia kaikista niistä asioista, jotka kulkevat käsi kädessä diabeteksen kanssa. Pelkäsin jatkuvasti, että menettäisin varpaani, Sidibe on kertonut People-lehden haastattelussa.

- Kirurgini sanoi, että he leikkaavat vatsani kahtia. Tämä vähentäisi ruokahaluani ja kykyäni syödä niin suuria määriä.

Gabourey maaliskuussa 2016. (kuva: AOP)

Hän kuitenkin myöntää, ettei leikkaus ollut helpoin tapa, vaikka monet niin saattavatkin luulla. Leikkaus kuitenkin auttoi hänet lähemmäs ihannepainoaan. Tällä hetkellä näyttelijätär kuntoilee säännöllisesti oman personal trainerin kanssa ja hän kertoo, että aikoo jakaa koko matkansa ja lopputuloksen koko maailman kanssa.

- Sitten kun saavutan maalini, asetan itselleni seuraavan, hän totesi.

- Rakastan kroppaani nyt!

Lähde: Too Fab

Lue myös: Kehohäpeästä kärsinyt Hanna Sumari Anna-lehdessä: "Korvieni välissä olen ollut aina lihava"

Lue myös: Amy Schumer laihdutti elokuvaroolia varten Hollywoodin suosituksesta - lihotti myöhemmin kostoksi!

Kilpailut

Uusimmat