Kuva: AOP

"Olin arvoton, ruma ja läski" - Jenny McCarthy avautuu henkisestä väkivallasta entisessä suhteessa

11.03.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä ja malli Jenny McCarthy pysyi neljä vuotta henkisen väkivallan täyttämässä parisuhteessa.

Malli ja näyttelijä Jenny McCarthy, 44, on avautunut aiemmasta neljä vuotta kestäneestä parisuhteestaan, jossa nainen joutui vakavan henkisen väkivallan uhriksi.

- Luulin, että se olisi ihan tyypillinen parisuhde, mutta se kääntyi sellaiseksi suhteeksi, johon ei koskaan uskoisi päätyvänsä. Pidän itseäni voimakastahtoisena ja itsevarmana ihmisenä, ja olin sellainen silloinkin. Silti minut manipuloitiin todella synkkään ja verbaalisesti väkivaltaiseen suhteeseen, joka olisi hyvin voinut tuhota minut, McCarthy kertoo.

Muun muassa Playboyssa poseerannut ja elokuvissa Scream 3 ja Scary Movie 3 näytellyt nainen kertoo, että hänen tuolloinen kumppaninsa sai naisen tuntemaan itsensä täysin arvottomaksi.

- Minulla ei ollut enää mitään omia ajatuksia. Ne korvautuivat hänen ajatuksillaan minusta. Niiden mukaan olin arvoton, vastenmielinen, lahjaton, ruma, läski ja pahanhajuinen. En ollut enää suutelemisen arvoinen, McCarthy sanoo.

McCarthy uskoo pysyneensä henkisen väkivallan täyttämässä parisuhteessa niin pitkään sen takia, että hänen omat vanhempansa pysyivät pitkään omassa huonossa parisuhteessaan. Lopulta nainen kuitenkin tajusi oman arvonsa ja lähti suhteesta.

- Ei se ollut miesystäväni tehtävä rakastaa minua. Se oli minun tehtäväni. Joten päätin lähteä parisuhteesta. Valitsin voimakkuuden voimattomuuden sijaan.

Nyt McCarthy on naimisissa laulaja-näyttelijä Donnie Wahlbergin kanssa.

Jenny McCarthy ja Donnie Wahlberg (kuva: AOP)

Lue myös: Jenny McCarthy hurahti rohkeaan hiustrendiin - mitä pidät lopputuloksesta?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat