Kuva: AOP

Cristiano Ronaldosta tulossa jälleen isä - luvassa kaksoset!

13.03.2017 10:15 - Erica Alaluusua

Lasten sijaissynnyttäjä on pidetty visusti piilossa.

Real Madridia edustava jalkapallotaituri Cristiano Ronaldo, 32, on lähteen mukaan saamassa kaksoset. Yhdysvalloissa asuvan sijaissynnyttäjän on kerrottu synnyttävän lähiaikoina. Lapset tullaan syntymän jälkeen lennättämään Ronaldon kartanoon. Lähde myös paljasti, että molemmat kaksosista olisivat poikia.

Rondaldolla on jo ennestään kuusivuotias poika, jonka äiti ei koskaan paljastunut julkisuuteen. Pojan äiti on kuitenkin paljastanut, että hänelle maksettiin 10 miljoonaa puntaa, eli noin reilut 11 miljoonaa euroa, jotta Ronaldo saisi esikoisensa yksinhuoltajuuden. Myös kaksosten sijaissynnyttäjä on pidetty pimennossa, eivätkä edes Ronaldon sukulaiset tiedä kuka kaksosia odottaa. 

Yksin Ronaldo ei kuitenkaan lapsia hoida, sillä hänen äitinsä Dolores tullaan näkemään jälleen osana kasvatusprosessia. Ronaldo seurustelee tällä hetkellä espanjalaiskaunotar Georgina Rodriguezin, 22, kanssa. Rodriguez on aikaisemmin nähty viettämässä aikaa Ronaldon esikoisen seurassa, joten nähtäväksi jää, millainen rooli hänellä on kaksosten elämässä.

Lue myös: Cristiano Ronaldon uusi kulta on superkaunis vaatekaupan myyjä - katso

Lue myös: Cristiano Ronaldo toi uuden tyttöystävänsä ensimmäistä kertaa punaiselle matolle - katso

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat