Kuva: Splash

Syömishäiriöistään parantunut Kesha: "Meinasin kuolla"

16.03.2017 12:15 - Erica Alaluusua

Sekä bulimiasta että anoreksiasta parantunut Kesha kertoo, että negatiiviset kommentit internetissä söivät hänen itsetuntoaan.

Tik Tok -hitistään tunnettu Kesha, 30, on aikaisemmin kamppaillut sekä anoreksian että bulimian kanssa. Sittemmin syömishäiriöistään toipunut tähti nähtiin South by Southfest -tapahtuman panelistina Texasissa. 

Keskustelussa Kesha kertoi, että huono itsetunto ajoi hänet kohti syömishäiriöitä. 

- Jos tunnet tietyllä tavalla itsestäsi ja vartalostasi, se voi tappaa sinut. Itse melkein kuolin, kävin lähempänä kuolemaa kuin luulinkaan. Kun saavuin kuntoutukseen, he olivat yllättyneitä, etten ollut saanut aivohalvausta, koska en ollut syönyt tarpeeksi, hän on kertonut.

Kesha paljastaa, ettei enää lue saamaansa palautetta. Negatiiviset kommentit ottivat hänestä aikaisemmin vallan, eikä tähti enää halua kokea sitä samaa tunnetta.

- Tein trolleista, kiusaajista ja tuntemattomista, jotka purkivat oman epävarmuutensa minuun, totuuden ja korkeamman voiman kuin itsestäni.

Vaikka tähti onkin selvinnyt syömishäiriöistään ja on voinut jo paljon paremmin, kamppailee hän yhä oikeudessa mahdollisuudesta katkaista ammattisiteet aiempaan tuottajaansa, Dr Lukeen. Kesha on aikaisemmin syyttänyt tuottajaansa seksuaalisesta ahdistelusta, pakottamisesta päihteiden käyttöön sekä painon kommentoinnista.

Lue myös: Kesha avautui masennuksestaan ja syömishäiriöstään: "Tänään aion elää"

Lue myös: Kesha julkaisi järkyttävän kirjoituksen: "Minun käskettiin valehdella, ettei minua raiskattu"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat